humayun 

kapat
  1. Kutlu,mutlu.
    Padişahla ilgili.

(bkz: Divanıhümayun)
    (bkz: ihsanıhümayun)
    (italiano, 25.06.2006 17:51)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» agiz aramak » cem koksal » firat budaci » bize bulent uygun degildir » shalamar » ozzy osbourne » give me the president » yeni ilk okul fisleri » ki nin yazimi » burgu makarna » deve cokerten » yapilmis en aptalca dalginlik » jikase » munir suner » cesme nin tarihi eserleri » marvel vs capcom » big fish » avini bekleyen moderator » gecmiyor gunler » hatunlarin efendi erkek yerine pic tercihi » ben denedim korkmayin » solid state disk » noob saibot » it s no good » www wwwwwwwwww www » leopar desenli hasema » unlulerin kisisel iletileri » tarihte ilk golu yiyen kalecinin soyledikleri » turkiye nin tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa