humanity hour i 

kapat
  1. scorpions'ın 2007 tarihli albümüdür. Grubun soundu bence değişmiş, scorpions üzerinde eğreti durmuştur, özellikle de ilk şarkıda klaus meine ve gitarlar birleşince system of a down'a çok benzemektedir. eğer bu albümü dinleyince asabınız bozulursa wasp'ın dominator albümüne sarılınız.
    #1700758 (thor, 29.05.2007 15:31)
  2. diğer scorpions albümlerinin yanında biraz hafif kalmış albümdür. nerede eski scorpions efsaneleri diye sordurmuştur. ama günümüzde halâ böyle güzel şarkıların yapılabilrdiğini göstererek sevindirmiş albümdür.

şarkıları şu şekilde;

hour i
    the game of life
    we were born to fly
    the future never dies
    you re lovin me to death
    321
    love will keep us alive
    we will rise again
    your last song
    love is war
    the cross
    humanity
    #1760395 (blackened, 12.06.2007 21:40 ~ 21:43)
  3. zamanla değeri anlaşılan bir albüm. farklı bir tatda olmuş. zamana ayak uydurmuş fakat heavy metal'den uzaklaşmamış. yaklaşık 40 sene devirmiş olan grubun son efsanesi.

(bkz: long live heavy metal)
    #1816999 (blackened, 24.06.2007 22:33)
  4. doğru ismi humanity-hour 1 olan scorpions un 16. stüdyo albümü.
    #2359254 (koka, 22.09.2007 06:59)
  5. balladların grubu, aşk insanı scorpions üyelerinin bunca yıllık deneyimleri sonunda "aşk meşk yalan kardeşim" tadında çıkarttığı albümdür. istisnasız tüm şarkıları güzeldir, 321'i albüm konseptinden ayırırsak genelde cesaretlendirici bir albümdür.

love is war, your last song, the cross, the game of life aşktan kaçınmayı,
    we were born to fly, you re loving me to death, love will keep us alive, we will rise again sorunlu aşkları,
    humanity , hour 1 ise sosyal mesaj içerikli olması sebebiyle hayata dair bir şeyler anlatmaktadır.

kısacası eski aşk adamı, özlüyorum ölüyorum tarzı scorpions albümlerinden uzaktır. belki de ben o yüzden bu kadar çok sevdim, baş ucuma koydum. ayrıca scorpionsun bunca zamandır hala scorpions olarak kalabildiğini göstermesi açısından ayrı bir güzelliği olan albümdür.
    #2780730 (paez, 02.01.2008 18:52 ~ 18:53)
  6. istisnasız kötü $arkısı olmayan albümdür. her ruh haline bir albümde etki ederek ne kadar büyük bir grup olduğunu gösteren scorpions' un son eseridir.

gerek söz gerekse müzik olarak sade olarak isimlendirilebilecek bir albümdür. fakat basitliğin ne kadar güzel olabildiğinin kanıtıdır.
    #3937222 (3742372836, 09.09.2008 00:20)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

humanity hour i başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. humanity hour i ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu humanity hour i nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about humanity hour i. Copyrights of the articles are belong to their authors.