humanistim olum ben hayvanlari cok severim 

kapat
  1. büyük çook büyük bir geyiktir bu . klişedir . 18. yy'ın pinokyoları tarafından icad edilmiştir . hümanizm öyle bir kılıftır ki ne kiliseleri yutmuştur . insan aklının(ki hep şaşarım) oluşturduğu etik(bak buraya dikkat) değerler sayesinde son formül son çözüm de böylece oluşturulmuştur. kapalı kapılar altında alınan kararları andırır.(evet arkasında değil , bizzat altında.) . dokunulmazlığı vardır . hala tedavüldedir. şimdilerde de insandan umudunu yitiren panter emellerin biricik yaşama nedenleridir.
    hatta parodisi bile yapılmıştır : "insanlarla tanıştıkça hayvanları sevmeye başladım"

evet hümanizm'i insancılık olarak yalın kat terceme eden çevirgenler de , bu meşum kelimenin (yok be baya kavram) kökenini unutmuş gözüküyorlar . onlara sorsanız mevlana bile hümanisttir(ba ba ba nasıl yani). ulan basbayağı bir enkaz cümlesidir be . insanları hayvanlaştırdıktan sonra ben hümanistim hayvanları seviyorum desen kaç yazar.
    tabi sığıntıysan git sığın . ama afet anında feryat etme önce ben s.kildim diye.
    #1360415 (nefti filhakika, 01.03.2007 02:18)
  2. (bkz: sen bir doktora görünsene)
    #1360487 (arude50, 01.03.2007 02:42)

© 2008 - uludağ sözlük

humanistim olum ben hayvanlari cok severim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. humanistim olum ben hayvanlari cok severim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu humanistim olum ben hayvanlari cok severim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ogrencilik hayati » midenin yikanmasi » fehmi koru » gorucu usulu evlenmeyi elestiren zihniyet » liberal » ala camii » sikma canini oksa patlicanini » michael mayer » seriatten korkup allahsiz olmak » hulle a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci