humanist hayvan 

kapat
  1. insanlara karşı canayakın davranan hayvandır. hatta insanların birbirine davrandıklarından insanlara karşı çok daha yakın davranırlar. *

(bkz: yunus)

(bkz: köpek)
    #1659655 (filleri kurtaran adam, 18.05.2007 22:16 ~ 22:17)
  2. (bkz: karga)
    #1659660 (karga, 18.05.2007 22:18)
  3. hayvansever insanın değişik versiyonudur.
    #1659774 (rewritable, 18.05.2007 22:49)

© 2008 - uludağ sözlük

humanist hayvan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. humanist hayvan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu humanist hayvan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» biz ettik sen etme lucescu » patlicani oksama seansi » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » rafael benitez » alerjik rinit » fars haber ajansi » while my guitar gently weeps » iplikci nedim » kangaroo » nazim hikmet memleket » areds » angelina jolie » kopete » yaran basliklar » fatihkul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » insanlarin kilosuyla dalga gecmek » meslek kurulusu » cilgin bir hayat yasamak » askim sarkim » daouda jabi » nba 2k9 » ilk cinsel deneyimini esekle yasamis esek » balli » turbanli fantazisi » gloria golf resort » howjsay com » altizlara verilebilecek isimler » sevgilinin e mail sifresi » theodora » samil basayev