hulya kaya feraye ucgeni 

kapat
  1. iç açıları toplamı yüzseksendört* derece olan bir eşkenar üçgendir.ayrıca (bkz: bermuda şeytan üçgeni)
    #119573 (r@t@t@, 18.03.2006 12:46)
  2. gündeme gelecek olan önemli konuların kapatılması için kullanılan gerizekalılar üçgeni, hülya 'nın açısı baya büyümektedir.
    #119581 (MaRTyNs, 18.03.2006 12:51)
  3. magazin dünyasının yarattığı, dışardan izlemek yerine, kendini kaptırıp içinde hapsolduğu çıkış kapısının olmadığı fiktif yapı. kimin kurduğu belli de, kimin kiminle oynadığı anlaşılır gibi değil, köşeler mi içerdekiyle oynuyo , içerdeki mi köşelerle.
    #119595 (olric, 18.03.2006 13:10)
  4. herhangi bir anadolu şehrinde yaşandığında ayıp, günah olarak nitelendirilebilecek bir durumun; her kanalda yayınlanan, brezilya dizilerine dönmüş rezil hali. insanda biraz utanma olur be... heryerde çık konus, sonra da özel hayatım diye tuttur.

haa (bkz: sözlükten silinme sebepleri) oradan !!!
    #119614 (montajelemani, 18.03.2006 13:42)
  5. (bkz: bermuda şeytan üçgeni)
    (bkz: yasama yürütme yargı üçgeni)
    (bkz: geometrik bir şekil olarak üçgen)
    #119621 (plug in baby, 18.03.2006 13:50)
  6. extacy,eroin,kokain ügeni gibi tehlikeli bir üçgendir aralarına düserseniz hayatınız sönebilir.
    #120345 (karpuzkabugu, 19.03.2006 03:03)

© 2008 - uludağ sözlük

hulya kaya feraye ucgeni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hulya kaya feraye ucgeni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hulya kaya feraye ucgeni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir sigara birakma yontemi olarak sms » ilk cinsel deneyimini esekle yasamis esek » mircea lucescu » a gothic romance » gozyasi » ersin korkut » bluevelve » the other woman » deniz demiroz » 1gbit internet 60 ytl » pasifize etmek » yaklasmakta olan ekonomik kriz » paul gilbert » kopete » blogger » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » esek sikmek » huzunlu zamanlarda fotograf cektirmek » facebook taki fotograflara bakip 31 ceken insan » fazil say » gordugum ruya » gereksiz kiyaslamalar » isci kesiminin paragoz ve doyumsuz olmasi » basladim yurumeye » senin isin ankaradan bozuk yegenim » ustura ya vurdurmak » zalgiris kaunas » gripin » 2008 2009 uefa kupasi f grubu » var misin yok musun george bush » the godfather