hukumsuz 

1. Hükümsüz sezen aksu'nun fazla tanınamayan şarkılarındandır. **
    Şu hayat kavgasında toz duman sürüklendim
    Nerdesin suna boylum, gözlerinde sevdam kaldı
    Öyle bir yaşamak ki kendimi zor büyüttüm
    Ayrılık vurgununda belli etmedim ama ciğerim yandı

Elleri sevdim sanma hatıran şahidimdir
    Ben yandım yar sen yanma
    Aşk amansız bir haindir (2x)

Dünya yıkılsa, yıkılmaz aşkın bende
    Leyla yeniden can buldu bak sayende

Verdiğin söz hükümsüz
    Geçmedi gönül senden
    Ettiğim aha inanma
    Sana hiçbir kötülük gelmez benden

Elleri sevdim sanma hatıran şahidimdir
    Ben yandım yar sen yanma
    Aşk amansız bir haindir (2x)

Leyla yeniden can buldu bak sayende (2x)
    #196496 (kacak kelebek, 25.04.2006 12:01 ~ 28.05.2006 10:28)
  2. geçerliliği olmayan. (bkz: hükümsüzdür)
    #379180 (atipik, 27.06.2006 16:43)
  3. nedense acayip derecede bağlandığım, geriye sara sara defalarca dinlediğim, bas gitarın sanki kafamda çalındığı, özellikle yalnız geçen, puslu kış akşamlarında bol bol dinlenip, bünyenin grip gibi soğuk hava dalga motorlarına karşı, dirençi hale getirlmesinin gerektiği, sözleri, müziği, her zamanki gibi eşsiz sezen aksu vokaliyle adam olmuş, süper ötesi sözleri günay çoban'a, müziği sezen aksu'ya ait olan enfes, harikulade, fazla bilinmese de inceden inceden insanı kıyan, bitiren, ince dikiş darbeleriyle, deriye iyicene nüfuz eden, bitap eden şarkı..
    #824043 (faidelibilgi, 06.11.2006 22:37)
  4. çok etkileyici bir sezen aksu şarkısıdır ama ne yazık ki fazla bilinmemektedir, hakettiği ilgiyi görmemiştir.
    Leyla yeniden can buldu bak sayende...
    #1476960 (senleyadasensiz, 31.03.2007 21:52 ~ 07.07.2007 23:22)
  5. ilk olarak gülshen'in 3. albümü 'şimdi' de, ' dünya yıkılsa ' ismiyle seslendirdiği şarkı
    #2811232 (angelic, 09.01.2008 03:58)
  6. gülşen'in sezen aksu'dan iki yıl önce seslendirmesine rağmen çok ama çok daha iyi okuduğu şarkı.
    #3048547 (koobee24, 23.02.2008 18:30)
  7. düzenlemesi de mustafa ceceli ye ait olan parçadır, adamı fena çarpar.
    #3426347 (faidelibilgi, 21.05.2008 12:20)

© 2008 - uludağ sözlük

hukumsuz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hukumsuz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hukumsuz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben jack in kakasiyim » uludag sozluk gold uyelik » glinwelin » roadrunner records » nerede islamiyet nerede biz » sabahin korunu ceyrek gece » kingdom of loss » bana bir gul ver » durmak yok ankete devam » angelina jolie ye suni teneffus yapmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci