hukumsuz entry 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hukumsuz
  2. kendine entry giren yazara entry girmeyi bir borc bilmek
  3. 1000000 uncu entry icin entry yazip silmek
  4. tematik entry giren yazarin basligina entry girmek
  5. basliklara ici sirf entry dolu diye entry girenler
  6. sozlukte entry girmis olmak icin entry giren tip
  7. ruyada entry girip sabah sozlukte o entry i aramak
  8. her entry sonrasi tanim entry sini editleyen yazar
  9. kendi entry sinden baska entry okumayan yazar
  10. kendine girilen entry nin en kotu entry olmasi

© 2008 - uludağ sözlük

hukumsuz entry başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hukumsuz entry ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hukumsuz entry nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zargana » kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlar » hali saha macinin 0 0 bitmesi » parta kulesi » teoman » dalibor bagaric » takimin icinden petrol cikaracak halimiz yok » g dogu anadolu dusuk yogunluklu savas komutanligi » jale » rapidshare » raul gonzalez blanco » hasan karakaya » durex elite » olu sessizligi » besiktas filmi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurtlerin sorun oldugunu zannetmek » silivrideki yazlik siteler » pasta hut » filmkolix » iyi insanlarin suratlarindan anlasilmasi » kesmir » satin aldigi seyin parasini soyleyen erkek » zalgiris kaunas » saipsiz » kugu golu canavari » harry potter and the deathly hallows » aksam oldu huzunlendim ben yine » yuzme kolluguna kaymak » fars haber ajansi » arabanin on koltugunda fotograf cektirmemis erkek