hukmu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sigaranin hukmu
  2. musa nin hukmu
  3. anayasalarin hukmu
  4. zulfikarin hukmu
  5. idam hukmu
  6. babalik hukmu
  7. hukmu ve pihti
  8. ilaci yok ki yoklugunun hukmu olsun
  9. ve artik hukmu kalmayacak olumun
  10. sermayenin hukmu varsa halkin tkp si var

© 2008 - uludağ sözlük

hukmu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hukmu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hukmu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pete heller » bu sene leylekler goc etti mi sorunsali » eski sevgilinin dogum gunu » mercedes slk serisi » karanlik gecelerde aglamak » sevgiliyle gece denize girmek » orhan olmez » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » demokratik kirim kongo kanamali cumhuriyeti » sozlukteki artvinliler » gentle giant » insanliktan nasibini almamis yazar » hepimiz kiroyuz » loupe clean » her seyi birakip gitmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » askerlik yan gelip yatma yeri degil » high hopes » annenin olmesi » antalyaspor » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek » breakfast at tiffany s » akcakoca » tutun icen ogrenci » jandarma ozel harekat » eyvallah » terorun kokunu kazimak icin oneriler » turkiye » scar symmetry » kiminle dans ettigini bilmemek » babanin yazar tuvaletteyken entry girmesi