hugolina ve cocuklari kurtarmak 

kapat
  1. bir hugo repligidir, oyun bittiginde üc kapı kolunun birinde anahtar varken 'hugolina ve cocukları kurtarman icin dogru olanı secmen gerekiyor' gibi gaz bi giristen sonra, yarısan elemanın götebala 1 2 3 tuslarından dogru olanı bulmasıyla ailemizi sevince bogan hede.

(bkz: hugo'nun amına koyayım)
    #3621803 (uurtskn, 05.07.2008 01:31)
  2. çizgi filmlerdeki bu ve bunun gibi göndermeler, çizgi film yapımcılarının hayatın en basit önermesinin doğruluğunu kabul ettiğini gösterir.
    (bkz: bir amaç uğruna yaşarsan mutlu ölürsün)
    #3621899 (koka, 05.07.2008 01:57 ~ 01:58)
  3. parmakların ucunda gerçekleştirilen, tek dişi kalmış kahramanlık.
    #3622143 (sonkuzu, 05.07.2008 03:12)
  4. hugonun sürekli ipe geldiği durum.
    #3622146 (flyo, 05.07.2008 03:14)
  5. her çocuğun yapmak istediği bir şeydi. ama her kurtuluşlarında nasıl olup da aynen yakalanıyorlardı aklımız ermezdi ama biz yine de kurtulsunlar isterdik.
    #3622491 (glylay, 05.07.2008 10:51)

© 2008 - uludağ sözlük

hugolina ve cocuklari kurtarmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hugolina ve cocuklari kurtarmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hugolina ve cocuklari kurtarmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» recep tayyip erdogan in 3 cocuk yapma cagrisi » yalniz benim icin bak yesil yesil » al fatih » the oc » andrea palladio » new age » soz bitti » sozluk yazarlarinin itiraflari » haydar dumen » ade a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games