huckleberry finn 

kapat
  1. mark twain'in romanında yarattığı kahramandır..yabanidir biraz kötü alışkanlıkları da yok değildir, asidir, dikkafalıdır ,hayatından memnun değildir ve değiştirmeye çabalar..
    #370149 (killing joke, 24.06.2006 01:07)
  2. küçükken çizgi filmini izleyip, bende böyle bi salda gezmek istiyorum dünyayı derdim hep.
    #463843 (arude50, 26.07.2006 19:20)
  3. mark twain tarafından 1884 yılında yazılmış olan huckleberry finn in maceralari adlı romandaki baş kahraman.

çizgi filmi vardı 93 veya 92 yılıydı.

müziği hala aklımda. ilginçti. çocuk ve adam bişeylerden kaçıyordu. okumamış olduğum için kınıyorum kendimi.

müziği gerçekten ilginçti:

http://www.youtube.com/wa...iMC6o&feature=related +
    #2765239 (supertavuk, 30.12.2007 00:42 ~ 00:46)
  4. çocukluk kahramanım, bunun yüzünden kuzenle evden koskocaman bi leğen alıp boklu dereye girmiştik. hesapta ordan açık denizlere açılcaz. leğen anında devrildi tabi, annelerimiz de kafaya vura vura yıkadı bizi. olsundu, değerdi.
    #3740709 (greenplastic, 29.07.2008 22:33)
  5. Kankasının adı Tom Sawyer olan haylaz şahsiyet.
    #3926125 (SparDodo, 06.09.2008 20:46)

© 2008 - uludağ sözlük

huckleberry finn başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. huckleberry finn ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu huckleberry finn nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» night ark » objebi » konustur iddiani katla parani » hep boyle kal » lake station » insanin ozunu irkindan ibaret sanmak » anneanneden duyulan atasozleri » ask genclestirir » ask susar » fc oranges » ilkokulda ogretmenlere verilmis ayarlar » komando egitimi almis baliklar » kadinlari anlayamamak » x dogumlu olmak » fifa 09 daki genc yetenekler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karinca » kullenen ask » turkiyede ziraat muhendisi olmak » shaquille o neal » cekememek » yaran msn iletileri » kaygisizlar » ask ucurur » milli gurur milli forma » oje » linet » thich quang duc » tanri vs insan » 19 ocak 2008 mhp lokaline cirkin saldiri » kavusamazsin orospu olur