huahaha 

kapat
  1. ayı gibi gülme efekti.
    #1048996 (Bushi, 24.12.2006 15:56)

© 2008 - uludağ sözlük

huahaha başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. huahaha ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu huahaha nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» okan bayulgen » isimleriyle cagrilan insanlar » rock muzikte 27 yas laneti » adolf hitler » anne ben geriye biraz zor donerim » cesaretin olmazsa gelecegi degistiremezsin » bir cinsel aclik muzesi olarak sol frame » birak gebersin » fargo » osman gokcek e meydan dayagi » cemil ipekci » april ethereal » fuckin awesome » orhan olmez » belge1 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » camiye gitmek dururken evde anime izleyen cocuk » her lafa atasozu ile cevap veren buyukler » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » loose heart » doom 3 » canli canli kiyma makinesine atilan inek » mutluluk kavraminin altindaki tehlike » yan bilgi » barack obama » judas priest » olmeden once soylenen son sozler » msn namustur » ipod u olup kullanmayan superzeka » ugur gursoy » ncldlbz