hscn 

kapat
  1. bu entry yi girmem icin bana 100 bin dolar teklif etmis yazar. yeni yazar olmus sanirim. belki ilerde ilgiyle takip ederiz, belki de ilgisiz ilgisiz, böyle melun melun bakarak takip ederiz. bilemiyorum, zaman gösterecek. önümüzdeki maclara bakacagiz.

not : 100 bin dolari alip fakir-fukaraya dagittim.
    #606122 (aftermath, 04.09.2006 13:39 ~ 13:52)
  2. yaklaşık iki metre boya sahip ve kırk civarıda da kilo sahibi kültürlü insancıl.
    #614401 (eylmz, 07.09.2006 14:46)
  3. sakarya da superkurbiye kılavuzluk eden, upuzun, neşeli, alternatif bir uuser.
    #698409 (john constantin, 06.10.2006 01:04)
  4. "bu nedir yacılı"ğı başlatan uuser.Avcılıkta üzerine yoktur
    #703700 (klasnick, 07.10.2006 02:31)
  5. aynı okulda, aynı bölümde olduüum sadece sınıflarımızın farklı olduğu insan, aegee üyesi, daha yeni agora'dan geldi kerata.
    #1631999 (eppur si muove, 11.05.2007 18:22)

© 2008 - uludağ sözlük

hscn başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hscn ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hscn nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» coken windowsun ardindan agit yakmak » aktutun karakolu » agnostic » tutku » shine on » nalan » nobody s fool » baslik acabilme yetenegi » 20 000 i deviren yazarlar » dshe teamsah » tommy vercetti » markus rosenberg » marcio ferreira nobre » cirkin » the digital millennium copyright act » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozluk yazarlarinin takintilari » anadolu karikaturculer dernegi » dunyanin en buyuk acisi » never neverland » coklu kisilik » lark » cik aradan » sarki soyleyerek yurumek » yaran sarkilar » seda sayan » universiteyi bakire bitirebilen kiz » en iyi rock gruplari hangi ulkeden cikar sorunsali » maraton » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » citizen erased