hrvoje cale 

kapat
  1. trabzonspor'un dinamo zagreb takımından transfer ettiği hırvat sol bek.
    #3427881 (art vandelay, 21.05.2008 19:05 ~ 19:07)
  2. bir çok defa 18 yaş altı ve 20 yal altı milli takım forması giymiş, 1 kez a milli olmuş hırvat oyuncu.

trabzonspor klübünü kecelinho efsanesinden kurtaracaktır, minnettarız. bonservis bedeli hakkında dedikodular dönmekte.
    #3434562 (jansoldier, 23.05.2008 02:41)
  3. çale okunur. serdar bali ve lemi celik tarafından trabzonspor a kazandırılmıştır.
    #3469739 (serander, 30.05.2008 18:03)
  4. (bkz: isabetli transfer)
    #3870455 (ethembaki, 25.08.2008 23:04)
  5. baris memisle beraber kizalaya kan bağışı yapmış trabzonsporun sol kanat savunucusu. kendisini hazırlık maçlarında ve ligde oynanan 2 müsabakada izleme fırsatım oldu. çok soğukkanlı bir oyuncu izlenimi yarattı bende. yanılacağımı pek sanmıyorum. ayrıca ismini kale diye telafuz edenlere sesleniyorum * *, doğru telafuzu "çale"*.
    #3890356 (gokersan, 30.08.2008 01:46 ~ 13:04)
  6. (bkz: allah nazardan saklasın)

çale çale don çale gibi iğrenç bir tezahuratla tribünlere çağırılmadığı için mutlu olduğum trabzonspor sol bekidir.

hazırlık maçları ve oynana 2 super lig musabakasında gösterdiği anasının gözü gibi performans ile, trabzonspor'uyıllardır kecelinho ve celaleddin de santos tarafından işkenceden kurtarmıştır.
    #3899574 (jansoldier, 01.09.2008 04:07)
  7. ankaragücü maçında ibrahima yattara'ya ''ohaa'' dedirtecek kıvamda bir asist yapmış oyuncu. uzun boyuna rağmen kademelerde falan da sağlam, yer kaybetmiyo. bence selçuk inan'la birlikte tranzonspor'un en faydalı isimlerinden.
    #3899581 (oopps I did it again, 01.09.2008 04:13)
  8. yıllardır abdullah ercan dan bu yana gün yüzü görmeyen trabzonspor defansının sol kanadına ilaç olmuş genç hırvat oyuncu.
    #3965163 (serander, 15.09.2008 09:48)
  9. ileri çıkışları çok nadir olan tam bir sol bek. trabzonspor'la başarılı olmasını diliyoruz.
    #3966658 (OnurKul, 15.09.2008 17:25)

© 2008 - uludağ sözlük

hrvoje cale başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hrvoje cale ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hrvoje cale nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» laz pacino » emre belozoglu » ders calismasi gerekirken sozlukte takilan aygir » bayrak yirtmak » random ucan sinegi maksimum takip edebilme suresi » myspace » cinselligi ozgurce yasayan insanlarin ayiplanmasi » kadilarin basarisiz olusu » onkyo » tanri vs bilim » sapla samani birbirine karistiran sap » inek sutu » ogrenciye para bozduran esnaf » eccalimre » kahraman ve terorist arasindaki celiski » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 25 haziran 2008 almanya turkiye maci » yazarlarin en cok kullandigi butonlar » infinitejustice » mou » hayat » megadeth » mutfak robotu » kursad tuzmen » the lord of the rings » musluman insan laik degildir » wanted » galatasaray in parasinin olmamasi » tuval » kayserispor » muhtac oldugun kudret damarlarindaki oroinde mecut