hrant dink olmedi 

kapat
  1. hepimiz hrant olduk, hepizmiz ermeni olduk, ülkesini en çok hrant seviyor oldu, hrant aşşa hrant yukarı...

artık hrant bir yarı-tanrı. elbette ölmemiştir.
    #1194395 (yesugey, 23.01.2007 15:49)

© 2008 - uludağ sözlük

hrant dink olmedi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hrant dink olmedi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hrant dink olmedi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» east for west » 30 gun boyunca 15 saat kendini ac birakan zihniyet » kedi ve kadin arsindaki benzerlikler » uludag sozlukteki morlar » thunder ekmegi » zar kullanmadan kadinla kizi ayirmak » niye cattin kaslarini » sol dusuncenin arkasina saklanan teroristler » dile dolanan sarkilar » hayal kirikligi » 5 kasim 2008 arsenal fenerbahce maci » milliyetcilik » yaran msn nickleri » necati bilgic selcuk yula ercan saatci triosu » tarla surmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » askerligi istemeyen solcu » nike » mufredata uymadan ders vermek » kazaninca sevincten takla atan formula pilotu » ailelerin yazdigi notlar » genelkurmayin hesap vermemesi » suleyman demirel » cocukken yapilan salakliklar » avon » hat trick yapan savunma oyuncusu » ogretmene sigara ikram etmek » seni seviyorum demekten korkmak » icen mi gunahkar iciren mi » ankaragucluler saraba dustuler » sinifta askiliklarin yaninda oturmak