hp al dert al 

kapat
  1. hp marka bir ürün alıp, üründen doğru düzgün faydalanmaksızın, yaptığı arızalardan çıldıran bünyenin feryadıdır. bir de bütün bunlar yetmezmiş gibi ilgisiz ve sorunlara makul çözümler getiremeyen ve tüketiciyi zor durumlara sokan teknik sevisi ile tam bir baş belasıdır.
    #2884317 (hataliysam ara, 23.01.2008 15:16)
  2. teknik servise verdiğiniz ürünü otuz işgünü bekletmesinden sonra, ürününü iade alıcaz derler.Sorarsiniz madem iade alicaktiniz neden otuz gün beklettiniz.Yurtdışından onay bekliyoduk diye saçma sapan bahaneler uyduran bilişim markası.
    #2884374 (onrorkn, 23.01.2008 15:23)
  3. surekli wireless baglanti kuran kisnin, lan soketine yonelip, soketin dogustan(!) bozuk oldugunu farketmesiyle kurdugu tumcedir. *
    #2884418 (revolter00, 23.01.2008 15:32)
  4. teknik servis sorunu olan bu marka (bkz: hp) ücrada kalmış bir memlekette ikamet ediyorsanız, yanınıza gelmemek için kırk takla atacak, telefondan yardım ile size aleti tamir ettirmeye çalışacaktır.
    telefonda dert anlatma çabaları ile geçen Aylar neticesinde "yeter, gelin, parası neyse ödeyeceğiz" nidalarınızla yanınıza teşrif(!) edip, aleti tamir edeceklerdir.
    #2884500 (Seytanin Fisildadiklari, 23.01.2008 15:45 ~ 15:46)
  5. dünyanın en büyük bilgisayar satıcısının dertlerini almaktır.
    #2884508 (sen bana bu diyemezsin, 23.01.2008 15:46)
  6. cogu kisinin al benden de o kadar diyerek destek verecegi onerme.
    #2884530 (limon cicegi kolonyasi, 23.01.2008 15:51 ~ 15:53)
  7. piyasada muadillerinden çok daha pahalı olan pavilion model dizüstü bilgisayarlarının, "bu dünyanın en büyük bilgisayar satıcısı yamuk olmaz" denilerek alınması ve bunun sonucunda firmanın iç yüzünü gören tüketicinin feryad-ı figanıdır.
    #2884594 (hataliysam ara, 23.01.2008 16:00)

© 2008 - uludağ sözlük

hp al dert al başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hp al dert al ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hp al dert al nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hakan celik » olu evinde seks partisi » omer hayyam » please mister postman » bez bebekciler ve prenses perfinyacilarin farklari » time to burn » hocaya tavir alan ogrenci » beni birakip nerelere gidersin mysql server » sonu sacma biten fimler » isik ver bana » ismail bey hani » eklembacaklilardaki ustun drama kabiliyeti » erdal guney » nanik atak » orhun yazitlarini orhun entryleri seklinde girmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » all i ve got to do » mesut bakkal » bursaspor un besiktas sike yapti iddiasi » bluevelve » tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » hep boyle kal » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » i guess you re right » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » albert einstein » re re re ra ra ra galatasaray » kardes turkuler » kiz olmak » devrimcilik romantik bir ozentidir