hoyrat hayalet casper 

kapat
  1. hoşgelmiş beşinci nesil yazar.
    #3331335 (jhhj, 28.04.2008 19:05)
  2. (#3605596) seklinde kendisinden haberdar oldugum nesildaş.. okudugum zaman karnıma agrılar girdi gülmekten.. hoşgelmiş efendim.. entrylerini görüp kendisini farketmek dileğiyle..
    #3607097 (vennus, 01.07.2008 22:09)
  3. eğer fenerbahçeliyse hoşgelmiş başımızın üstünde yeri var dediğim yazar insanı.

değilse de ev sahibi olarak yine hoşgelmiş dediğim, buna mecbur olduğum yazar insanı*

duygusal edit: birinci cümlem geçerlidir efendim*
    #3867713 (huffas, 25.08.2008 13:46 ~ 13:56)
  4. hasta fenerli yazar.
    #3867720 (hoyrat hayalet casper, 25.08.2008 13:48)
  5. (#3911356) numaralı entrysi ile güzel bir gülümseme krizi yaşamama neden olan yazar.
    #3911361 (derberker, 03.09.2008 20:12)

© 2008 - uludağ sözlük

hoyrat hayalet casper başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hoyrat hayalet casper ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hoyrat hayalet casper nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu ne bohem ya » kerameti kendinden menkul » hayal kirikligi » vanti lator » kurt ve turk diye bir seyin olmamasi » valkyrie operasyonu » vefat ilani » mehmetcigin katili amerika » galatasaray » turhan bozkurt » calisinca oluyor » bunu yapan turktur dedirten olaylar » vakko » fenerbahcenin sampiyonlar ligi basarisi tesaduftur » hz muhammed e fani diyememenin dayanilmaz agirligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgilinin komunist olmasi » pkk nin kurt kokenli vatandaslara zarar vermesi » gol sonrasi yuvarlanan futbolcu » babayi da al git » hale pakcan » nerede bu devlet nerede pijamalarim » francois zoko » sarip sarmalamak » sarkisi mother fuckerdan ibaret zenci repci » up up and away » webmasterlar icin kaynaklar » operasyonla kalbi aldirmak » mayina basip sehit olmak » yazanin yanlislikla bastigi harfi klavyeden aramak » sony