how do i live without you 

kapat
  1. leanne rhymes şarkısı. slowdur. yemek müziği diye adlandırdığımız kaytegoriye girebilir.

(bkz: joy fm şarkıları)
    #1231150 (hendrix, 30.01.2007 02:56)
  2. (bkz: trisha yearwood)

parlement cinema club tadında bir parçadır.
    #1909985 (Disco Inferno, 11.07.2007 17:05)

© 2008 - uludağ sözlük

how do i live without you başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. how do i live without you ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu how do i live without you nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» genc siviller » coco star » seni seviyorum diyene olcu birimi sormak » brian welch » dini sorgulama ihtiyaci duymamak » sokaklardan bir kiz » recep tayyip erdogan in msn i » buyuk sarkicilarin kibirlerini yenebilmesi » antik yunan » brad pitt a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games