house of sand and fog 

kapat
  1. türkçesi sisler evi olan ve iran'dan amerika'ya iltica eden bir subay ailesinin bürokratik bir yanlışlıktan dolayı evinden atılan bir kadın ile 'ev' meselesi yüzünden yaşadıkları kavgayı,dostluğu ve acıyı çok başarılı bir kitap ve film.
    #1982766 (sayincevizkabugu, 22.07.2007 02:42)
  2. başarılı bir drama. ben kingsley'in performansı takdire şayandır.
    #2281356 (blackened, 08.09.2007 02:07)
  3. "oy oy oy, bu ne filmdi be", pek az film için denebilir, pek az bu kadar sakin ama kendine muazzam bağlayan bir film olabilir, iranlı bir aile amerikada tutunmaya çalışır, nasıl olmuş ne sebeplerle filmin başına otrumuşum hatırlamıyorum, pek bilinmediğinden olsa gerek büyük olasılıkla bunalım dönemlerimde cdler arasından çekip rasgele izlemeye başlamışımdır, filmin ortaları bu iranlı aile heba olacak diye geçirdim içimden, üzüldüm kahroldum böyle bittiği için keşke tahmin etmeseydim, keşke böyle olmasaydı dedim günlerce, o zamanki bunalım dönemim geri kalanlardan daha uzun sürmüşse hep bu film yüzündendir.
    #3770476 (sybian cemil, 04.08.2008 20:47)

© 2008 - uludağ sözlük

house of sand and fog başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. house of sand and fog ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu house of sand and fog nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bono » madem seviyorsun niye paranda ataturkun resmi yok » kor allah a nasil bakarsa allah da ona oyle bakar » irfan toreci » ozel olmadigini anlamak » bekaret » tasarruf icin zam yapmak » duzce manset » turkce ye sokmak » iranli mollalarin ardindaki guc a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games