hotmail kisilerimden de kaldir 

kapat
  1. kimi zaman her şey yolunda gitmez. hayattır bu ne de olsa... (çok acıklı bir giriş oldu)

işte hayatın bu çetrefelli yollarında, bazen msn listesindeki şebeleklerden birinin cehenneme yollama vakti gelir.

böyle anlarda her ne kadar üstünüze bir hüzün çökse de, görevini yapmak zorunda olan bir cellat edasıyla o şebeleğin üstüne sağ tıklar ve "kişiyi sil" yazısına basarsınız. (acı ama gerçek...)

son arzusun bile sormadan gerçekleşen bu infaz işleminde (tıpkı gerçek yaşamınızdaki gibi) karşınıza seçenekler çıkar:

[] ayrıca bu kişiyi engelle & [] hotmail kişilerimden de kaldır.

işte bu ikincisinden bahsediyorum ben. bu gelebileceğiniz son noktadır gayrı, zira size e-mail bile atamaz bu şahıs. bu denli de acımasızdır hayat.

siz son darbenizi indirip keyifle lark'ınızı yakarken, o başına gelenlerden habersiz kendi matrix'inden kurtulmaya çalışıyordur...
    #2524229 (larker, 27.10.2007 16:06)
  2. seni hayatımdan çıkarıyorum, yarısından değil tamamından cümlesidir. tam o uyarı penceresi çıkınca bir an duraksanır. sonra sanki sert tıklayınca o hane kırılacakmışcasına sert bir hareket ile onaylanır.
    #2524239 (muhasebeye giris, 27.10.2007 16:10)

© 2008 - uludağ sözlük

hotmail kisilerimden de kaldir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hotmail kisilerimden de kaldir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hotmail kisilerimden de kaldir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeni baslayanlar icin yeni baslamak » christina aguilera » zall in var misin yok musun yarismasina katilmasi » 3 u 1 arada » prezervatifi cikolata paketleriyle kamufle etmek » galatasaray a on libero adaylari » yasli teyze » halka tatlisi » ho amca » ballboy » dogu ve guneydogu anadolu insani » sarmasik » hertha berlin eski hertha berlin degil » taraf » hasan kara » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iyi insanlarin suratlarindan anlasilmasi » this ain t a love song » helyum » yildirim demiroren » en gelismis dil » turk irki » biricik suden » genelkurmay baskanligi » vern schillinger » minik mavi balina » piiminaki » tatar colu » windows u turkler yapsaydi olabilecekler » romeo » aa turkiye de de starbucks varmis diye sasirmak