hosunagidecekyavrum 

kapat
  1. eski türk filmlerinde kötü adamın başroldeki kıza tecavüz etmeden önce söylediği son sözlerden biridir.
    #548922 (gelgit, 17.08.2006 03:14)
  2. nuri alcoyla ünlenen abaza türk gençliğinin diline dolanan söz
    #549685 (atuu, 17.08.2006 13:16)

© 2008 - uludağ sözlük

hosunagidecekyavrum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hosunagidecekyavrum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hosunagidecekyavrum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sahin k » google » bahai mehmet efendi » insan » hayira alamet degil » avrupa yakasi » you lied » etro anime » siberian divide » dtp nin aktutun saldirisina uzulduk aciklamasi » evlenince bir cift ayakkabi mi olacagiz » tokatspor » basibozuk » kiz ogrencilere yemek goturen erkek ogrenci » kursuni renkler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bozulus » tadinda birakmak » turgay bahadir » topkapi sarayi nin ozellestirilmesi » camiye gitmek dururken evde anime izleyen cocuk » tanrinin mikroba donusumu » yolda olan yazarlar » otisabi » kadinlarin erkeklerde bulduklari » bl » kucuk kiyamet » seni ozledim oglum » hull city » bir cikolataya veren kizlar » prophet