hostumu yedim seni bekliyorum 

kapat
  1. mide rahatsızlığına neden olabilecek aktivitedir .
    #491460 (Gerko, 03.08.2006 05:18)

© 2008 - uludağ sözlük

hostumu yedim seni bekliyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hostumu yedim seni bekliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hostumu yedim seni bekliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran baslik yonlendirmeleri » mardin » istanbul » rusya borsasi » galatasarayli » agzi dolduran gulme efektifi » bitlis » for godnesses sake » ultra emperyalizm » sozlukteki sabetayistler » iskence » turk silahli kuvvetleri » ua pasali » bir populer kultur magdurunun ruyalari » polemik yapilabilecek entryler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » all i ina g there atkilari » beduk » sakarya » imhotep » artvin kemalpasa festivali » itu sozluk » carriye roxalina » cep telefonunu duvara firlatmak » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » max payne 3 fall to the dark » halklar kardestir lan cahil aptal » alvin ailey american dance theater » haykocepkin biz » talih kusu » ayar ugruna sinekten yag cikarmak caizdir