hoslasilan kizin hafiften kasar olmasi sorunsali 

kapat
  1. bir erkeği türlü ikilem üçlem veyahut diğğer çoklemlere sokabilecek acı durumdur. dersin samimi insan ama bir yere kadar mı acaba? ilk önce bakarsın bir erkekle sarmaş dolaş ha sevgilis dersin sonra bakarsın öbürüyle de öyle... tamam insanlık hali de dersin ama bu insanlık hali bir ilişki süresince sürdüğü vakit kıskançlık krizleri önelemez de. vay anasını öyle bir durumdur bu.
    #3638913 (venividivici, 08.07.2008 22:29)
  2. aman aman kaşar kıza yanaşılmamalıdır.

onu harcayacağını zannederken, o seni harcar bi bakmışsın gününü görmüşsün.
    #3639560 (viva la fidel, 09.07.2008 00:10)
  3. kaşarı sevenlerin ''hafif mafif ben bu kızı götürürüm hafız'' diyerek iplemeyeceği durum. aldatan erkege yakistirilan sifatlar ile aldatan kadina yakistirilan sifatlar açısından da değerlendirilmesi gereken bir sorunsaldır kanımca
    #3639616 (neokurumneyazarim, 09.07.2008 00:18)
  4. (bkz: hafiften kaşar olmak)
    (bkz: allahım sana geliyorum)
    ayrıca;
    (bkz: sorun sensin sal da sana girsin)
    #3639637 (dickheadjapanesesoldier, 09.07.2008 00:21)
  5. başlığa ithafen; insan hoşlandığa kıza zaten orospu olsa bile anca kaşar der. yani burada aşkın közü kördür mantığı ilen ele almak gerekmektedir. yani kaşar diyemezde hafiften peynirimsi der.
    (bkz: faşırt the romantizm)
    #3639656 (venividivici, 09.07.2008 00:24)
  6. olay sadece karşılıklı "hoşlaşmak"tan ibaretse -ki hoşlaşmak ne monako?- herhangi bi sıkıntı yoktur ortada. zira hatun kişiyi sahiplenmek, kadirizm'in öğretilerini avradın üzerinde denemek gibi bi şansınız yoktur ortada.. elinizi kana bulamaz, mutlu bi yaşam sürersiniz. ama yine de "hafiften kaşarlık" iyi değildir, hakkını vermek lazım.
    #3639677 (tuzbittihiyarakosamiyorum, 09.07.2008 00:26)
  7. +ali bugün ne oldu biliyor musun?
    ne oldu gene?
    +yaa yeliz vardı ya hoslandıgım kız, bugün otururken elimi tuttu.
    gecende kantinde benim elimi tutmustu.
    +ama sonra birden telefon numarasını verdi..
    hadi ya bana msn vermisti, vay o..
    +yaa gördün mü beni seviyor olum.
    ...

(bkz: askın gözü kördür)
    #3639749 (arka plan, 09.07.2008 00:36)
  8. kaşarlığın önüne hafiften sıfatını getirendir. böyle bir tespit yaparken bile merhamet duyguları kabarır aşık insanın. *
    #3639773 (sanirim osurdum, 09.07.2008 00:39)
  9. hafiften kaşar olmakla kastedilen bu tostlardaki gibi hafif erimiş uzayan kaşardansa fazla üstümüze bulaşmadan ordan uzaklaşılması gereken kadın tipidir.
    #3639801 (aksak tirtil, 09.07.2008 00:44)
  10. (bkz: hafifmeşrep) *
    #3639827 (minik mavi balina, 09.07.2008 00:49)
  11. kızların efendi erkek yerine piç erkek tercihinin erkek versiyonudur.
    #3639831 (aha ben de geldim, 09.07.2008 00:49)
  12. o zaman hafiften yaklaşılıp ağırdan kaşar yapılmalıdır.*
    #3639834 (andlee, 09.07.2008 00:50 ~ 03:58)
  13. hoşlanılan kıza kaşar muamelesi yapacak, bunun sonunda da kıza tekmeyi basacak erkek için asla sorun teşkil etmeyecek durumdur.
    #3639853 (Suursuz tosbaga, 09.07.2008 00:53)

© 2008 - uludağ sözlük

hoslasilan kizin hafiften kasar olmasi sorunsali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hoslasilan kizin hafiften kasar olmasi sorunsali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hoslasilan kizin hafiften kasar olmasi sorunsali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» annene babana aciyorum evladim » ask acisi ceken erkek » turkcell in odedigi reklam ucreti » no one there » kopush fm » erdogan nin kriz uyarisina tepki gostermesi » dr oetker docent olacak » bu basliga entry giren essektir » sirraid » understanding » eskisehir » ttnet » ozemniyet 7 30 ankara bartin otobus seferi » grand theft auto iv » agzi dolduran gulme efektifi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ahmet yildiz olmedi kadar kafaniza tas dussun » ayar ugruna sinekten yag cikarmak caizdir » senkronkaymasi » 100 colpi di spazzola prima di andare a dormire » luther » bana fenerbahce mi geri verin » ugur dundar » normal gorunume don » ingilizce bilmeyen bilgisayar hocasi modeli » heroes » ana baba baci abi kardes gibi zall » beyaz melek » osurmanin dayanilmaz hafifligi » ozkaymak » kirsehir