hoslanti 

kapat
  1. ismini verip rencide etmek istemediğim* evde kalıp da evlenme yarışmalarına katılacak kadar durumu vahim olan bir hanımefendinin (!) hoslanmak yerine kullandığı kelime.

- bende ona karşı bi hoşlantı vaaar*
    demişti vakt-ı zamanında cici kızımız. daha kötüsü de olabilirdi. ya hoşlaşma deseydi. aman diyim bu yine iyi.
    #51977 (redwinemania, 04.02.2006 00:26 ~ 24.07.2006 09:18)
  2. ilk defa ''anne ben motor olacağım, sonra da kliplerde oynayacağım! bu yarışmadan hayvan gibi prim yapacağım!'' isimli yarışma'da, sümsük tülin tarafından türk televizyonlarından literatüre geçirilmiş sözdür. kendisi bir demecinde;

- evet! bende caner' karşı bir hoslanti var! inkar edemem...

demiş ve kendisini izleyen 70 milyona * da kullanacak yeni bir kelime armağan etmiştir...
    #480095 (aby, 31.07.2006 13:04)
  3. (bkz: kasıntı)
    (bkz: tıksıntı)
    #480099 (painkiller, 31.07.2006 13:05)
  4. (bkz: sözlük yazarlarının evlenti programlarını kaçırmadan izlemesi)*
    #480160 (Janis JopLin, 31.07.2006 13:24)

© 2008 - uludağ sözlük

hoslanti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hoslanti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hoslanti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» halayin soldan saga cekilme prensibi » nevada universitesi » limanla kavgali isyankar kaptan » arcelik reklaminda dara ri rara diyen kadin » ahlaksizim ama inancliyim » rod stewart dinleyen seriatci » basligi duzelt » anestezi » empati yetisi olmayanlara icten ice acimak » the chosen pessimist » jon donais » sevdiklerini sozluk okuru yapma telasi » grand theft auto iv » berhan simsek » durmak yok eksilemeye devam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » klavye nin gote girdigi anlar » gsstore org » tuomas holopainen » odeion » kaaria » deniz feneri dernegi » uludag sozluk moderasyonu » bas agrisi » murat yildirim » moderasyonla konustum haberler iyi » mark jackson » acik anksiyete » giuseppe verdi » imge » oyunlardaki exit to windows terbiyesizligi