hoslanilan kizin da izledigi mactan eve cagrilmak 

kapat
  1. aşk düşmanı zalim annelerin, gözlerini bile kırpmadan vesile oldukları olay. kırgın kaplerin yegane varoluş sebebi..

hava çok sıcaktı, evde bunalmak üzereydim. can dostum arif'in sesini duyunca balkonun aşağı tarafından, oraya yöneldim hemen. "şş dışarı gelsene la, maç yapacaz bizimkilerle!" dedi. o gün içinde aldığım en iyi davetti şüphesiz. anında icabet ettim..

mahallede bir kız vardı; esma. uzun zamandır bakışmamıza rağmen, gidip konuşmak için cesaretimi toplayamadım hiç. platonik bir aşk olarak devam etmesine karar verdim..

maç yapacağımız yer apartmanın önündeki yol. ki genelde orda yaparız zaten, başka uygun alan olmaması hasebiyle. kaleleri oluşturmak için gerekli taşları toplamakla görevlendirildi bir kaç kişi.. biri de bendim. taş bulmak için anlamsız anlamsız etrafa bakarken fark ettim işte esmanın balkondan bizi izlediğini.. heyecanlandım. karizmaya zeval gelmemesi için taş bulma görevimi anında ibne arif'e devrettim. önce itiraz eder gibi oldu ama yaptığım kaş göz hareketlerinden durumu çakozlayınca ses çıkarmadı..

kısa bi süre sonra başladık maça. esmanın da beni izlemesinin verdiği gazla, nasıl güzel oynuyorum. o an kazara bi takımın antrenörü izlese beni, maradonanın kabul etmediği evladı sanar amına koyyim. coştum tam anlamıyla.. çalımlar atıyorum, o güne kadar beceremediğim hareketleri kusursuz uyguluyorum.. her şey yolunda yani benim için.

skora ve oyunun güzelleşmesine yaptığım katkılar nedeniyle takım arkadaşlarımdan da yeteri kadar övgü aldım tabii. gerçi; "nasıl koydu ama jadeh ahahah!", "oouuvv sağlam çaktı valla, sıçında bokunuzla oynayın lan siz!" tarzında oluyordu bu övgüler ama olsun. övgü övgüdür nassa..

esmanın bana bakışlarının değiştiğini, hayran hayran izlediğini sezinliyordum. karizma 220'ye tırmanmıştı amına koyyim, nasıl etkilenmesin gariban (özgüven haddinden fazla burda).. taa ki anamın o cırtlak sesini duyana kadar, gayet güzeldi yaşananlar;

- jadeeeh eve gel çabuk! bu sıcakta deli misiniz siz, ne topu oynuyorsunuz? (çıkma be balkona zalim kadın)
    + aa.. anne tamam ya bişi olmaz!
    - ekmek al desem almazsın di mi! eve gel dedim çabuk, top oynamayacaksın! (bi kere çağırdın, gir içeri ya işte)
    + ann
    - eve gel dedim bak. beni dışarı çıkartma! (acımasız anne neden yapıyorsun bunları?)

...

bu tarz bir diyalog yaşadıktan sonra. etraftakilerin, ve tabii esmanın, şaşkın bakışları arasında kuyruğumu kısıp eve doğru yöneldim şahsiyetsizce. ne bir isyan, ne bir itiraz.. ergenliğin hiçbir belirtisini gösteremedim o an. aklıma annemin sokak ortasında bana pırasayla saldırdığı an geliyordu zira..

son bir kez kafamı kaldırıp, kadir inanır'ın hülya koçyiğit'e baktığı gibi, baktım esmaya.. "nereye gidiyorsun?" der gibi bakıyordu, "zalim anamı bilmezsin sen aybalam! gitmem gerek mutlaka!" der gibi baktım ben de, kaşlarımı ortada birleştirerek.. ve eğdim kafamı, bir daha hiç kaldırmayacakmış gibi..

velhasıl; oğlunun olası aşk hayatını umursamayan psikopat ana babaların ortaya çıkardığı durumdur bahsettiğimiz. elemlere sürükler adamı.. kederlere boğar.
    #3882429 (jadeh, 28.08.2008 14:44)
  2. (bkz: bir babanın yapabileceği en büyük serefsizlik)*
    #3882437 (coolgoose, 28.08.2008 14:46 ~ 14:47)
  3. kuzu kuzu giderse kız üzerinde şöyle bir izlenim bırakabilir "bu kesin ana kuzusu her dediğini yapar hiç çekilmez"

annesi birkaç kez eve gel diye çemkirirse de: "anaaam bu kadının kaynanılığı hiç çekilmez sinirli bu sinirli"

valla yok artık demeyin bu ülkede kaynana-gelin gerçeği var.*
    #3882451 (trink, 28.08.2008 14:50)
  4. anne kişi : meeeeeeeeeeeeerrrrrrrrttttttttttttt meeeerrrrtttttt
    mert : ne vaar anne yeaaaaaaa (anam kız duyacak az sessiz cagır yaa rezil ettin be anneee )
    anne kişi : çabuk eve gel getirtme beni orayaa bak hiç dinliyor mu saat kaç oldu hala sokakalradasın hiç aklına gelmiyor eve gelmeek hiiiiçççç !!!!!!!!!!
    hatun kişi : kihihihi ay şuna bak çocuk gibi annesi cagırıyor kihihih
    mert : ya anne maç bitmedi yeaa bagırmasanaaaaaa (daha gol bile atamadım ki kız göreydi bi ne evi yaa bu saatte, kız da yanındakine birşey dedi gibi sanki bana bakarak lan güldü bi de allahım yaaaaa sen sabır ver ah anne ahhh )
    anne kişi : (önce kısık sesle) ay tüketti beni bu çocuk..(ses birden yükselir) bak hala cevap veriyor baaakk cabuk eve dedim deli etme beniiii meeerrrtttt kime diyorum beeennn
    hatun kişi : ay hoş cocuktu ama yani çok da ana kuzusu gibi yaa tüh neyseee
    mert : oeehh tamam yaa geliyoruum (ulan rezil olduk kıza bee yaktın beni anne bak kız bana bakarak sırat büktü hay..)
    anne kişi : aferin !! (kadının fendi ve azmin zaferi )
    hatun kişi : ben böyle bi çocukla asla yapamam yani şekerim bıd bıd böle şöle öle de böle
    mert : aglasam sesimi duyar mısınız mısralarımda......
    mert'in arkadaşları : zuhahahahahahahh ( yavaş lan oglum duyacak çocuk zaten kıza rezil oldu eki eki)

bütün bu konuşmalar sokakta oynayan çocukla 4. kat mutfak balkonundan bakan anne arasında yüksek bir ses tonlamasıyla gecmektedir. hatun kişi de kaldırımda oturmuş arkadaşlarının da oynadıgı maçı izlemektedir.rezil bir andır.iyi ki erkek degilim derdirten bir durumdur aynı zamanda da dumurdur....
    #3882540 (like a bird, 28.08.2008 15:29)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

hoslanilan kizin da izledigi mactan eve cagrilmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hoslanilan kizin da izledigi mactan eve cagrilmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hoslanilan kizin da izledigi mactan eve cagrilmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hoslanilan kizin da izledigi mactan eve cagrilmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.