hoslanilan kizin boyna sarilmasi 

kapat
  1. şimdi tabi "çüş ulan kız niye sana sarılsın? ne alaka?" gibi sorular doğal olarak akla gelebilir, ama şu dünyada hiç olmaz denen şeyler oluyor mına koyim. bu mu olmayacak? aynen yaşanmıştır. aha da burda;

lise 1 de iken sınıfımda çok hoşlandığım bir kız vardı ve o bundan habersizdi. sınıfta en çok onunla ilgilenirdim. aramız iyiydi yani. neyse.

yakın bir zamanda ikinci ve son biyoloji yazılımızı olacaktık. biyolojim o dönemlerde gayet iyiydi ve kızda bunun farkındaydı.

derken bir gün hoşlandığım kız yanıma geldi ve bana biyolojiyi mutlaka 4 düşürmesi gerektiğini bunun için kendisine kopya verip vermeyeceğimi sordu. çok şaşırmıştım.

ben ki bırak kopyayı yazılı esnasında hafiften yan tarafa bakmaya tırsan bir adamım. ama işin içinde hoşlanılan kız vardı. reddedilemezdi. öyle de yaptım. biyoloji yazılısında hemen arkamda oturacaktı. ben de ona kağıdımı gösterecektim.

biyoloji hocamız öyle öğrenciyi yazılı esnasında pek sıkan bir adam değildi. sağolsun. bu nedenle heyecanım azalmıştı.

kağıtlar dağıtıldı, a ve b grubu şeklinde. ben onunla aynı hizada oturduğum için ikimize de aynı grup geldi. ama a ya da b hangisi olduğunu hatırlamıyorum.

derken sınav başladı. ben soruları gaza gelmeninde etkisiyle çatır çatır çözüp kıza kopya vermeye başladım. allah'ım bu nasıl bir soğukkanlılık? hiç korkmuyordum. öyle ya hoşlanılan kıza yardım ediyoruz. belki bunun ilerde çok güzel bir getirisi olacak.

yazılı hocaya yakalanmadan bitti. test şeklinde olduğu için kısa zaman sonra sonuçlar açıklanacaktı.

ve o gün geldi. bana minnettar olan kız yazılının açıklanması esnasında yanımdaydı.

tabi ikinci dönemin son günleri olduğu için dersleri pek önemsemiyorduk. disiplin azalmıştı yani. sınav açıklanırken de hepimiz hocanın başına üşüşmüştük. kız yanımdaydı. sonra onun sınavı açıklandı. yanlışın doğruyu götürmediği bir sınavda kız 85 almıştı.

o an ki mutluluğunu görmeliydiniz. "oley" dedi ve belki isteyerek belki de istemeyerek bana sarıldı.

offf... süper bir andı. bunu abazan duygularla söylemiyorum kesinlikle. içim sıpsıcak olmuştu. saçlarından ve bedeninden hafiften krem kokusu geliyordu. biraz da jöle kokusu. çok güzeldi gerçekten.

ben tabi bir anlığına mallaştım. ardından kendime gelip bir adım geriye gittim. hoca kıllanabilirdi tabi, ne ayak diye? istemeden de olsa bunu yaptım.

sonra lise 1 bitti. kız başka sınıfa gitti. doğru dürüst hiç görüşmedik. daha sonraları duydum ki türkçe öğretmenliğini kazanmış. muhtemelen bu yıl mezun olmuştur.

e tabi bir kopya verdik diye kızın bizle evlenmesini beklemek fazla hayalperestlik. ama oldu işte yine de bazı beklentiler. gerçi düşünüyorum da kabul etseydi ve çıksaydık hiç fena olmazdı anasını satayım. neyse artık.
    #2102871 (domaine hasret yumusak g, 10.08.2007 00:14 ~ 25.07.2008 17:58)
  2. sizinle aynı duyguları paylaşıyorsa güzel.
    dostça veya başka duygularla sarılıyorsa kabus.
    #2102874 (tigra, 10.08.2007 00:15)
  3. sizinle aynı duyguları paylaşıyorsa güzel hatta iki taraf da bundan habersizse tadından yenmeyecek hadise.***
    #2102894 (scarface, 10.08.2007 00:19 ~ 00:30)
  4. (bkz: aldatan kızın boynuzunuza sarılması)
    #2102896 (taharetmuslugu, 10.08.2007 00:19)
  5. (bkz: hoslanilan kizin arkadan kavraması) *
    #2102927 (trixx, 10.08.2007 00:28)
  6. Savaş filmlerinde esas adamın yanına düşen bomba kulaklarına etki eder ve o an sadece kendi nefesinin sesini duyar ya,işte ona benzer bir ruh hali.
    #2102935 (mozik, 10.08.2007 00:29)
  7. lisedeykene bırak hoşlanmayı, aşkımdan kendimi s.ktiğim günlerde, kıza yılbaşı hediyesi aldıydım, kuyumu kazan arkadaşlarımın gazıylan. yalnız hatun para sıçmaktaydı, önemli bir ayrıntı olarak veriyorum. aldığı nefes alamanyadan, içtiği su iskoçya'dan geliyordu, sıçtığı bok markaydı diyeyim, sen anla gulüm. neyse, aldık hediyeyi, ama "ne aldın?" deyu sorma söylemem. vazgeçtim söylerim. her şeyi orcinal marka olan kıza sen git, karum'un arka dükkanlarından lastiği sünmüş, cingen pembesi, fasonluğa dahi terfi edememiş bir dkny body al. lan o boktan hediyeyi aldın hadi, bari insan gibi bi poşete koy lan. kırtasiye poşetine niye koyuyon oğlum? hangi aklın işi bu? neyse yedik işte bu boku, uzattık; "mutlu senelere." diyerekten, anam bi sevindi kerata, bi sevindi. boynuma sarılınca bayılmışsım. uyandığımda azerice konuşuyordum alüminyum... hediyeyi şöyle bir açtı, anladı fason olduğunu, geri yerine koydu. gömlek üstü body giyerdi her daim, onu düşünerek aldıydım. bir gün giymedi lan, giyer mi hiç? evde anası yer bezi etmiştir aynı gün. neyse la, aksam oldu huzunlendim ben yine.
    #2102967 (vaudeville for vendetta, 10.08.2007 00:36 ~ 00:37)
  8. (bkz: hoslanılan kızın boğazınıza sarılması)
    #2102975 (cNyT, 10.08.2007 00:38)
  9. ayakların yerden soyut anlamda kesilmesi durumu...
    (bkz: ask)
    #2103003 (Lucky Strike, 10.08.2007 00:47)
  10. ilişki başlangici olmasi cok muhtemeldir.
    #2107679 (laxx, 10.08.2007 19:49)
  11. vaktiyle aziz kedi'nin tv makinesi için hazırladığı bir parodisinde işlediği temadır. (bkz: gıgıldamak)
    #2290787 (accelerated, 10.09.2007 00:15 ~ 00:16)
  12. kedidir kedi. bazı bayanlar korkar kediden o bakımdan.
    #2290806 (koka, 10.09.2007 00:20)
  13. eğer sevgiliyse normal olan hadise. ha eğer değilse... ne bileyim anasını satayım.
    #2290821 (milistr0ke, 10.09.2007 00:24)
  14. o andan sonra ne kadar kötü olay olursa olsun, önünüzdeki birkaç gün mutlaka güzel geçer.
    birkaç gün sonra bu sarılmanın ne amaçla olduğu daha sakin kafayla irdelenir ve sonuca göre günleriniz ya daha da güzelleşir ya da ask acisi denen olguyla karşı karşıya kalırsınız.
    #2290881 (jordan rudess kim ya, 10.09.2007 00:38)
  15. (bkz: hoslanilan kizin el ense cekmesi)
    (bkz: cekmek)*
    #2290891 (desifreolmusdisiuuser, 10.09.2007 00:40)
  16. oy oy canım benim gibilerinden sözlerin ağızdan çıkmasına sebep olan durum. kokusunu içine çekmekte cabasıdır.
    #3427838 (chronicle, 21.05.2008 18:58)
  17. dünyalara bedel bir duygu olsa gerek. yaşamadım bilmiyorum, yani henüz ortada bir ilişki olmadan nasıl br şeydir sevdiceğin sarılması, onu bilmiyorum. ama bir arkadaşımın karşılıksız aşkıyla sarıldığı anda yüzünde oluşan ifadeyi görmüş olmam bir takım fikirler edinmemi sağladı konu hakkında. ha diyeceksiniz ki ' ulan artist, hangi kızdan hoşlandıysam sarıldım ve hepsi de benden hoşlanıyodu demek mi istiyosun sen'. yok babam nerde?... zaten acı olan da budur; elimde öyle bir fırsat varken, deliler gibi sevdiğim kız bana sarılmak istemişken ben o an öküzleşivermişim ve fark etmemişim. şimdi ölüm gelse, tüm hayatım film gibi gözlerimin önünden geçse ' ah vah' edeceğim başka birşey olmaz.

bir aylık bir aradan sonra yanına gitmişim doğum gününde. oturmuşuz birkaç saat sohbet etmişiz, tavla oynamışız vs. çok uzun zamandır tanışıyor olmamıza ve ona açılmama rağmen duygularından emin değilim. karamsar düşüncelere meyilli olduğum için de kendimi boş zaman doldurma fasilitesi olarak görüyorum, ' bu kız benden hoşlanmıyo, sadece canı sıkıldığı için görüşüyo' diye kendime telkinde bulunuyorum çoğu zaman. ne de olsa hem tecrübelerimiz hem de işittiklerimiz bize ' hiçbir kadın ilgiyi kaybetmek istemez. hoşlanmasa bile kendisine aşık erkeğin uzaklaşmasına izin vermez' diye bir anlayışı yerleştirmiş. mikro düzeyde ele alalım; şu sözlükte kadın erkek ilişkileriyle ilgili yazılanlara bakınız, % 80' i bu minvaldedir. tamam kaybetmek istemez ilgiyi ama sırf bu yüzden de hoşlanmadığı erkeğin saçmalıklarına, hakarete veren ithamlarına ve bağırıp çağırmalarına da katlanacak değil ya? anlamamışız hafız, yaş kemale erdi desek de hala yontulmamışız. yahut işte geçmişte yaşananların izleri, kırıklıkları paranoyak etmiş bizi. herneyse...
    rüya gibi geçen saatler, her anında zamanın bu kadar hızlı akmasına sövüyorum sürekli. ve vakit tamam, ışığım artık gitmek durumunda. beni yolcu etmek istiyor, ' seni arabaya bindirmeyince kötü oluyorum' diyor. ben ise ' gittiğimden emin olmak istiyo herhalde. nasıl da sıkılmış, hemen postaladı beni' diye saçmalıyorum içimden. ulan hayvan, belki kız seninle fazladan birkaç dakika daha geçirmek istiyordur? ama yok, olmaz di mi? çünkü o duygusuz bir boru, sen ise dünyanın en romantik adamı, postmodern don juanısın. neyse efendim durağa gelinir, kalkmak üzere olan otobüse doğru hızlıca seyirtmek için yarım yamalak bir öpücük ve onun teşekkürüne kısa bir ' rica ederim' ile cevap verilip yola revan olunur. onunla geçen zamanın her saniyesinde sarılmak, dokunmak, öpmek istemişim ama nerde bende o yürek? otobüste nefes alamaz halde ' allahım neden sarılmadım? neden cesaret edemedim? iterse itsin, yapsaydım ya şu hamleyi' diye kendimi yerken bir mesaj gelir: ' napiosun? aklım sende kaldı. öle birden otobüse döndün gittin'... göğsümü sıkan cendere gevşemiş, midemin asit salgısı durmuştur. ' otobüsteyim eve doğru gidiyorum. neden aklın kaldı ki' mesajıma karşılık ' bilmem bi garip oldum işte:) uzun mu sürdü sanki yol' diye cevap verir. normal olduğunu falan yazıp, öyle apar topar ayrıldığım için üzgün olduğumu aslında ona sarılmak istediğimi yazarım karşılık olarak. telefon birkaç dakika sonra titrer tekrar: ' keşke sarılsaydın:( ' hadi şimdi söyleyin bana, bu aptal bu talihsiz başı nerelere vurayım ben? meğer güneşim, ışığım bana sarılmak için kolunu kaldırmış bana doğru uzatmış ama o an perde mi inmiş gözlerime nedir; ben bunu farkedememişim. ' üzülme hocu, bi dahaki sefere sarılırsın doya doya. zaten o da hoşlanıyomuş baksana' demeyin, bir dahaki sefer ne zaman olur yada olur mu bilemem. bu olaydan sadece 2 hafta sonra aramızda geçen tartışmalar ( daha doğrusu benim aptallıklarım) yüzünden herşeyin bittiğini, beni artık istemediğini haykırdığını söylersem acımı anlarsınız.
    ey incitmeden sevemediğim, ey aklımdaki, kalbimdeki; her ne olursa olsun günün birinde yeniden karşılaşacağız. belki yarın, belki iki ay sonra belki beş yada on yıl sonra, olmadı bir sonraki hayatta... öyle yada böyle bu hikaye bu şekilde bitmeyecek. ruhumun yarısı sende, kalbimin tamamı. başka şehirler, başka sevgililer giydirsem de ömrüme, hep biraz eksik olacak artık herşey.
    #3548563 (Lynyrd, 17.06.2008 03:24)
  18. (bkz: boyna sariliyor efendim durduramiyoruz)
    #3716220 (chanson de roland, 25.07.2008 00:24)

© 2008 - uludağ sözlük

hoslanilan kizin boyna sarilmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hoslanilan kizin boyna sarilmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hoslanilan kizin boyna sarilmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben yaptim oradan biliyorum » ari dalagi » mahmut hayasiz » sehirler arasi otobus yolculugunda izlenen filmler » science fiction » yaratici msn iletileri » ross » fifa spikerine gercekleri soylemek » nilay yigit » msn adresi alma sikintisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci