hoslanilan kizin bogaziniza sarilmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hoslanilan kizin boyna sarilmasi
  2. hoslanilan kizin hoslanilan kiz olarak kalmasi
  3. hoslanilan kizin ter kokmasi
  4. hoslanilan kizin evinin onu
  5. hoslanilan kizin mezun olmasi
  6. hoslanilan kizin hoslandiginin dovdurulmesi
  7. hoslanilan kizin bu ev cok havasiz demesi
  8. hoslanilan kizin 92 yasinda cikmasi
  9. hoslanilan her kizin kismetinin acilmasi
  10. hoslanilan kizin erkek cikmasi

© 2008 - uludağ sözlük

hoslanilan kizin bogaziniza sarilmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hoslanilan kizin bogaziniza sarilmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hoslanilan kizin bogaziniza sarilmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» benjamin linus » nietzsche agladiginda » sinan engin bilgisiyle istifa etti » tori amos » bozdag » desifreolmusdisiuuser » pink floyd » kopruyu gecene kadar ayiya yumruk atmak » cekememek » omer hayyam » ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi » the beatles » istatistiktir » sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi » avrupa yakasi replikleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kondisyoner » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » hayati » berkoz egemen » the usual suspects » olasi turk spor gazetesi haberleri » altinci nesil yazarlar » gecenin sessizliginde yukselen hickirik sesleri » istemezdim » creationism » ozru kabahatinden buyuk » kas gerilmesi » kucuk kadin » sevistigi evde esyasini unutan erkek » selena vs kurtlar vadisi