hoslanilan kiza acilamamak 


kapat
  1. cesaretsizlik örneğidir. genellikle alay konusu olursunuz ama sizinle dalga geçenler birşeyi hiçbir zaman anlayamazlar. siz öylesine çok sevmişsinizdir ki onu söylediklerinizden sonra kaybetmek gibi bir riski göze alamazsınız. yüzüne karşı söyleyemediğinizi yazıya döker okumasını sağlarsınız. tıpkı aşağıda yazılanlar gibi.

    merhaba
    ne ola ki bu şimdi diyorsundur. anlatmak zor en azından yüzüne karşı. tek yol bu üzgünüm. düşmanım olacaksın belki ve sırf bu yüzden hiç öğrenmeyeceksin kimliğimi.

    senden hoşlanıyorum. günü gelecek belki de hoşlantım destansı bir sevdaya dönecek. karşılıksız bir destan olacak sevdam. abartmak istemiyorum çünkü henüz yolun başında bir yerlerdeyim.
    hep kaçamak bakışlarla takip etti gözlerim gözlerini. ayaklarım sürüklendi peşin sıra haberin olmadı. durduramadım ayaklarımı, ayaklarım hükümsüz, ayaklarıma hükmetmek mümkünsüz. dedim ya sen hayatım oldun uzun zamandan sonra. hayatımın tek çözmek istemediğim karmaşası tek düğümü. bir dünya yarattım kendime ikimiz için senden habersiz. senden habersiz bir roman oluverdi hayatım ve ikimiz o romanın asla gerçek olmayacak kahramanları olduk. kaç kez çarmıha gerdim yüreğimi bir bilsen kaç kez işkencelere hapsettim seni bırakmadı yüreğim. yüzlerce mezar kazdım yüreğime gömmek için seni. olmadı. her seferinde kendimi gömdüm.

    kara gözlüm sen beni hiç bilmeyeceksin boşuna arayacaksın boşuna merak edeceksin. bunları yazanın kim olduğunu hiç bilmeyeceksin. kendi sınıfından biri zannedeceksin boşuna şüpheleneceksin. sınıfından birisi değilim. hep etrafında bir yerlerde seni izliyor olacağım ve sana olan hislerim günbegün artacak. seni hiç sahiplenmeye kalkmayacam. merak etme haddimi bilirim. belki hoşlanacaksın birilerinden, aşık olacaksın, ben kör edecem gözlerimi, görmeyecem. sen mutlu olacaksın ya bu bana yetecek. bu sana yazdığım ilk ve büyük ihtimalle son itiraf belgesi. bunları sana anlatmak gereği duyduğum için, bilmek hakkın olduğu için yazdım bunları. amacım bana cevap vermen değil, cevap vermeni beklemiyorum da zaten. zaten cevap vermek istesen bile cevabı kime vereceksin ki, hiç olmayan birine mi? çok mutluyum. kendime bile itiraf edemediğim şeyleri sana itiraf ediyorum. mademki yanıyorum mademki hislerim kor alevlere teslim ediyor beni, yanarım. bir şarkı sözüdür, "yanacaksa cehennemden beter yanmalı".yanacam madem cennet de cehennemde bu dünyadır benim için. seni gördüğüm her gün cennet olur bu dünya, görmediğim her gün cehennem.

    söyleyeceğim öyle çok şey var ki. susmak ölüme eş, kavrulurcasına yandığım ateş. belki bunları duydun diye düşman olacaksın bana, belki gülüp geçeceksin, belki de beni merak edip bulmaya çalışacaksın hani olmaz ya belki yazdıklarımdan etkilenecek sende benden hoşlanacaksın. netice itibariyle etrafında bir yerlerde tanıdığın ya da tanımadığın birisi var ve o birisi senden hoşlanıyor. gün gelip senden vazgeçene kadar, ki bu uzun zaman alacak, senden hoşlanıyor ve belki de sana aşık olmuş olacak. kendine iyi bak şenay. sen iyi olduğun ve mutlu olduğun sürece etrafında bir yerlerde iyi ve mutlu olacak birileri var.

    rahatsız ettiysem yada üzdüysem seni özür dilerim ama n’olur düşman olma bana.
    #1610754 (xervesilamet, 05.05.2007 16:57 ~ 17:00)
  2. (bkz: platonik ask)
    #1878465 (cNyT, 07.07.2007 20:22)
  3. bütün arkadaşlar tarafından konuş olum konuş olum diye gaza getirilip konuşma olumsuz geçince arkadaşların olsun olum sana kızmı yok gibi şeyler demesiyle sonuçlanacak olay.
    #1878468 (cavo, 07.07.2007 20:22)
  4. (bkz: kizlar hoslandiklari kimselere acilsin kampanyasi) *
    #1878476 (sanirim osurdum, 07.07.2007 20:24)
  5. (bkz: saatlerce otuz bir çekip boşalamamak)
    #2179103 (mezarkabul ftw, 22.08.2007 19:04)
  6. Korkak insan yada bir elektrik alamayan maşuk.
    #3203051 (maviyi seven adam, 28.03.2008 23:04)
  7. hoşlanılan kıza artık ulaşılamıyorsa içimizde kalan uktelerdendir.
    #3203108 (biko, 28.03.2008 23:13)
  8. memleketimizde kızların çoğunun "erişilmez bir halt" mış gibi davranması sonucu kız yerine sözlüğe açılmak olayı malesef...
    #3203125 (shnicx, 28.03.2008 23:16)
  9. kafanda bi metin oluşturursun içinden bi cümleyi bile söyleyemessin.
    -ben sen anladın sen onu ya
    -hötk?
    #3203140 (PaVeLL, 28.03.2008 23:19)
  10. benim de basima sik gelen durum. gonul ister ki hoslandigim kiza acilip sacilayim, yeri geldiginde striptiz falan yapayim ama olmuyor. gomlegimin ustten bir iki dugmesini acabiliyorum o kadar. ozguven eksikligi sanirim.
    #3388044 (unknown artist, 12.05.2008 17:02)
  11. ya beni reddederse korkusu.
    #3388054 (crzytarantla, 12.05.2008 17:04)
  12. oz guven eksikliginden başka birşey değildir...
    #3388076 (toptan korkan basarili kaleci, 12.05.2008 17:08)
  13. (bkz: o kilitler açılsın lütfen).
    #3388095 (oyle yok oyle kopmahlih oynama, 12.05.2008 17:12)
  14. Ya beni reddederse korkusu bir yandadır reddedeceğini bilmek öbür yanda. ikisi de ayrı bir dalga. Gider gider gelirsin attığın her adımda.
    #3388098 (Davutsu, 12.05.2008 17:12)
  15. Yaşadığımız toplumun gerçekte erkek egemen değil kadın egemen olduğunun psikolojik ispatıdır.
    #3388180 (elfgar, 12.05.2008 17:32)

© 2008 - uludağ sözlük

hoslanilan kiza acilamamak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hoslanilan kiza acilamamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hoslanilan kiza acilamamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ali turca » calisma hayati » eksilemekten buyuk keyif almak » cerrah » sid vicious » hosca kal » hayvan olduren insan da oldurebilir » msnde ankarali turguttan roman havasi dinleyen tip » cifte hamam » mulayim karindesen jack a karsi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci