hosgelmistir dicektim yine bana bi seyler oluyo 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pisman olundugu halde yine de yapilan seyler
  2. hosgelmistir
  3. hayat bana yine yalan soyledi
  4. bana ayar verdin ama ben yine de seni seviyorum
  5. kimse almasin seni yine bana kalasin
  6. bana bir seyler soyle
  7. bana bi seyler oluyor
  8. bana bir seyler oluyor
  9. sozluk bana bir seyler ogret
  10. yine tecavuz yine tore yine cinayet

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 1857 » rosa luxemburg » gilded age » eurovision da turkiye den gonderilen sms sayisi » kanalturk » 2008 » ali pasa camii » yaran msn nickleri » tuborg green » ancient devil worshipping » denizi duyuyorum yine » emre asik » sezerin veto ettigini gul onaylar » 301 kalkarsa 300 le 302 nin arasi bos kalir » 1849 » mhp lilerden hatirla sevgili icin suc duyurusu » ac misin tok musun » ver » nihat dogan in slash ile dunya turnesine cikmasi » leylim ley » uc maymun » masters of the universe » sekiz yasindaki intihar bombacisi » dizustu ile 1 dakikalik satranc oynamak » rehab » pierre joseph proudhon » hop osurup hop kalkmak » kirik yelken » finnegans wake a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa