hosgelmis demedim mi ben yildizda 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yildizi yildizda bulabilirsin yalniz
  2. hosgelmis
  3. hosgelmis x inci nesil yazar
  4. entryleri ile dikkat ceken hosgelmis yazar
  5. kendinden onceki nesile hosgelmis diyen yazar
  6. demedim ki
  7. yaz demedim
  8. demedim mi
  9. ben demedim o dedi
  10. demedim mi yar ben sana

© 2008 - uludağ sözlük

hosgelmis demedim mi ben yildizda başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hosgelmis demedim mi ben yildizda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hosgelmis demedim mi ben yildizda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mert ile gert » homoreligionist » bunu sozluge yazacagim deyip sozlukte iken unutmak » sarkilari sozleriyle dinlemek » efes » bugun acilan baslik » antares alisveris merkezi » ace of spades » seri eksi oy veren ibne bana takti » te queiro puta a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci