hosgeldin kanka 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hosgeldin
  2. hosgeldin bebegim
  3. e hosgeldin diyen yok mu
  4. hosgeldin kadinim
  5. hosgeldin bahar
  6. hosgeldin olum
  7. hosgeldin bebek
  8. hosgeldin kapitalizm
  9. gozume hosgeldin
  10. hosgeldin xxx keyfine bak

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» donme » saeglopur » hop dedik ayhan » trombosit » kiristirmak » omer hayyam » google » chrome vanadium » alternatif klip hareketleri » the joker » yagibasan medresesi » suleyman demirel » konusunca error veren kadinlar » sevgilinin babasinin mit mensubu olmasi » kotu kizlarla flort rehberi » condom » dinsadansdjeveldyrkaar » ucaktayken musayit bir yerde inebilir miyim demek » var misin yok musun » hatirla sevgili » dil hapishanesi » utulemek » cien anos de soledad » oyuncakdunya » mor ve otesi » dolunay » at the end of the rainbow » yeni uuser olacaklara nick onerileri » argumentum ad populum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa