hosgeldin huzun 

kapat
  1. bugüne kadar başlığının açılmamasını garipsediğim, emel muftuoglu'nun söylemiş olduğu en mükemmel şarkılardan birisi, tabii ki soz muzik sezen aksu olmak üzere cereyan eden, düzenlemesi de murat yeter e ait, enfes parça. hüznün kardeşliğine doğru yol alanların her daim gözdesi olabilecek nitelikteki...

sözleri de;

hosgeldiniz nerdeydiniz ey sevgili huzun
    anladim o cekmecede gizliydiniz
    hosgeldiniz kagidiniz, kirik kaleminiz
    hadi yazalim biz haziriz

dayan kalbim dayan
    icine cevir gozunu, ne olur daha derinlere ulas
    senindir uyan geceden uyan
    gunesi cagir gunune
    aciyi tutun basip dindir

yeminim var yine unutacagim
    bu yuregi yeniden ucuracagim
    ayriligi ask ile vuracagim
    bana iyi bak ben zir deliyim

(bkz: hovarda)
    #3419554 (faidelibilgi, 19.05.2008 21:48)
  2. gece yolcuları huzun şarkısından bir bölüm.

hosgeldin huzun
    Gülmüyor yüzüm.
    Eğer aşk buysa, sevgi buysa
    istemiyorum.
    Bu şehir sensiz yaşanmaz oldu
    Dayanamıyorum.
    #3419741 (ismimuzundiyenickimkisaolsun, 19.05.2008 22:30)

© 2008 - uludağ sözlük

hosgeldin huzun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hosgeldin huzun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hosgeldin huzun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kultur yoksunlugu » faul yapan futbolcu sapsalligi » hukuk fakultesi » fatih solak » canak anten milliyetcileri » doldurdukca artiyor durduramiyoruz » michal zewlakow » yilmaz ozdil » mustafa kemal ataturk » hayata dair umut veren detaylar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games