hosgeldin entrysini sonradan silen yazar 

kapat
  1. sözlüğe yeni katılan yazarı hosgeldin entry siyle karşılamış, bir süre sonra entrysini silmiş olan yazardır.
    #3586766 (disikartal, 26.06.2008 23:32)
  2. entrysi eksi oylanmıştır büyük ihtimal. doğrudur da nick altına yazılan ne olursa olsun mutlaka eksileniliyor.
    #3586771 (ParaNtez, 26.06.2008 23:33 ~ 23:34)
  3. yeni yazarın entrylerini okudukça görüşlerinin uyuşmadığını görür, "ben nasıl böyle bir hata yaptım lan?" der kendi kendine ve entrysini siler.*
    #3586776 (enderun sevgiler, 26.06.2008 23:35)
  4. hosbulduk karşılığı veya tesekkur alamamış olma ihtimali de vardır bu yazarın. ama sözlükteki usul ve adabı * henüz bilmeyen acemi yazardan aksi beklenmezken, "bi teşekkür bile etmiyo şerefsiz, adam yerine koyup hoşgeldin dedik" diye düşünüp siler entrysini.
    #3586797 (disikartal, 26.06.2008 23:43)
  5. hoşgeldiği sanılanın geldiğiyle hoşgelmediğinin anlaşıldığı zaman aralığında gerçekleşen hareketin sahibi. tepki aslında.
    #3586829 (word stacking, 26.06.2008 23:50 ~ 27.06.2008 00:02)

© 2008 - uludağ sözlük

hosgeldin entrysini sonradan silen yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hosgeldin entrysini sonradan silen yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hosgeldin entrysini sonradan silen yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » starbucks her gun 170 bin litre suyu bosa akitiyor » palm mute » dunyayi ergenekon orgutu yonetiyormus » re re re ra ra ra galatasaray » melekler adasi » sucuklu yumurta yemenin faydalari » teroristlerle anlasma yapan devletler » ask yaslandirir » black ice » sozcu » bostan » sevgilinin hasta olmasi » ib » shaquille o neal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 22 inci yuzyil » abidas » max payne » cehennemde gerekli malzemeler » tanimadigin kizi msn e eklemek » yandaki okul servisi » bekaret onemsizdir » umit davala » izmir » marcel petiot » mulayim » zulfu livaneli » ukrayna » semsek » n sync