hosgel 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ho
  2. ho amca
  3. ho capito
  4. ho capito che ti amo
  5. ho chi minh
  6. ho chih fang
  7. ho gaye to balle balle
  8. ho ho
  9. ho ho fucking ho
  10. ho ho ho

© 2008 - uludağ sözlük

hosgel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hosgel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hosgel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tereyagli bi bucuk iskender » sagcilarin zengin olma hayali kurdugunu sanmak » sapkin bir beynin lobundan akanlar » autumnblaze » samsung d880 » ev kiralari ve fiyatlarindaki hizli dusus » rotten com » namert olayim » oldum de uyandim » dunyadevletleri com » ikiyuzlu ateist » aba guresi » sus ve yalamaya devam et » almanlar mutsuz olunca biz de mutsuz sayildik » behavioral autogynephilia » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » derdim coktur hangisine yanayim » 7 turbanlinin birlesip huh cekmesi » itiraf com » pkk aleyhine girilen entryi eksileyen top » jean marie gustave le clezio » muhim degil » alaydim elin elime » butunluklu algi » kip winger » masturbasyon yaparken odaya jenna jameson girmesi » geri zekali baslik furyasi » 7 turbanlinin birlesip sozluge girmesi » online » tanri » dertleri zevk edindim