hoscakal sozluk 

/ 2
kapat
  1. (bkz: vakit tamam seni terk ediyorum sözlük)
    #3322695 (azarath, 26.04.2008 19:50)
  2. (bkz: gidiyorum buralardan)
    (bkz: sakin beni durdurmaya calisma)
    (bkz: lan sozluk)
    #3322718 (oneydilan, 26.04.2008 19:54)
  3. sözlükle yollarını ayıran yazarın veda sözleri.*

sevgili sözlük

hatırlar mısın seninle bir temmuz akşamında tanıştıydık? ne güzel güldüydün! her şey alkollü bir şekilde google de salak salak şeyler aratırken başladıydı. ne güzel güldüydün! sonra birden karşıma sen çıkıverdin. ne güzel güldüydün! önceleri çaylaklık vardı sonra eller, gözler, kaşlar derken yazar olduyduydum. "bekle beni aristo naraları" atarkene ne güzel güldüydün sen. he bir de alttan opeth' in "geber ulan" coveri çalıyordu. ne güzel güldüydün sözlük ne güzel... sonra uzun uzun zaman geçirdik, kısa sürede tav oldum. tüm yalnızlığım senle son buldu öyle usul usul gülerkene. ve günler haftalar aylar derkene kız arkadaşım özür diledi tekrar barıştık.

hoşçakal sözlük.**
    #3630852 (replica, 07.07.2008 03:54 ~ 03:56)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

hoscakal sozluk başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hoscakal sozluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hoscakal sozluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» benim annem dans edemez » karamsar olmak zor degil » genc sigiller » matematik » agam bu suyun esansi eksik » 23 temmuz 2008 fenerbahce shakhtar donetsk maci » kumar borcu olmayan 11 adam ariyorum » maoizm » turan dursun » 22 temmuz 2008 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci