hosbulduk 

kapat
  1. "hosgeldin"e karşılık olarak söylenen ayrılmaz ikiliden bir diğeri ya da sadece ayrılmaz ikiliden biri.

(bkz: ikisi bir arada)
    (SuluBoya, 09.11.2007 23:02)
  2. bahsettiğim ikili için: (bkz: hoşgeldin) (bkz: hoşbulduk)

ayrıca; (bkz: girilen entryleri yanlış anlamak) (bkz: girilen entrylerin yanlış anlamaya müsait olması)
    (SuluBoya, 10.11.2007 08:33 ~ 08:34)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bey i bi l vefa » necatibey egitim fakultesi » tenzip buyurmak » abdullah gul » can » seks diyeti » zardanadam » vladimir vladimirovic mayakovski » evlenilecek erkek » bencil sevgili » fatih terim » limon sozluk » gabriel macht » uc buyuk yok tek buyuk var » harun kolcak project » forumla sozluk arasindaki ince cizgi » revolter00 » ey 4 tarafi monarsiyle cevrili zavalli ingiltere » erkek arkadasin en yakin kiz kankisi » goy goy » kripteks » sevgiliyle uyumayi ozlemek » chatin » eski sevgiliyi ozlemek » fernando sucre » delirmek » kabadayi » pimpmysearch com » felsefe a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa