hosbulduk yerine hosbuldum diyebilmek 

kapat
  1. bir davete tek başına giden kendine güveni olan insanların yapabileceği davranıştır.
    kendine güveni olmayan insanlar, hosbuldum dediği anda bakışların kendine çevrileceğinden, 'ukalaya bak' şeklindeki homurtulardan korktuğu için bir türlü cesaret gösterip söyleyemez. aslında tek başınadır ama sanki yanında birileri yanındaymış gibi davranır.
    fazla uzatmıyorum ben hoşbuldum diyorum, siz de demekten korkmayın efendim.

edit:ey kötüleyen yazar sen de mi söyleyemiyosun!
    #1258151 (tifosi, 04.02.2007 20:55 ~ 21:04)
  2. Yalnızlığa alışmanın göstergesidir.
    #1258232 (turkcekarakter, 04.02.2007 21:16 ~ 21:17)
  3. eski köye yeni adet getirmektir.
    #1258237 (aksak tirtil, 04.02.2007 21:17)

© 2008 - uludağ sözlük

hosbulduk yerine hosbuldum diyebilmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hosbulduk yerine hosbuldum diyebilmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hosbulduk yerine hosbuldum diyebilmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» stadibizyikiyoruz com » marx i marks diye yazmak » radical noise » beysehir golu » solak bas gitar » stillborn » hayalet yazar » otto von bismarck » olumsuz olunca yapilabilecek atraksiyonlar » hukuk fakultesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games