hos gelmistir o ayri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. etraftaki herkesin ayri ayri triplerde olmasi
  2. kalp ayri sever akil ayri
  3. sen ayri trende ben ayri garda
  4. hos gelmistir
  5. guz gelmistir
  6. vitrinlerdeki gelmistir ibaresi
  7. kizilcik serbeti gelmistir
  8. sila tokasi gelmistir
  9. sehadet serbeti gelmistir
  10. de ayri evladim de ayri

© 2008 - uludağ sözlük

hos gelmistir o ayri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hos gelmistir o ayri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hos gelmistir o ayri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» almila uluer » deger mi » strec film » suyun ticarilesmesine hayir platformu » antalyali olmak » cocukken izlenilen konulu cizgi filmler » modern wc » ortamina gore degisen insanoglu » bos bkz » muratli a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci