hos gelmis sefalar getirmis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pis seyi eve getirmis
  2. aglamayi aliskanlik haline getirmis kizlar
  3. gelin taht getirmis cikmis kendi oturmus
  4. cuma gelmis hos gelmis
  5. amanin da amanin kim gelmis eski sevgilim gelmis
  6. hos gelmis
  7. bak kim gelmis
  8. gelmis gecmis en
  9. bu basliga gelmis
  10. aaa mesaj mi gelmis

© 2008 - uludağ sözlük

hos gelmis sefalar getirmis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hos gelmis sefalar getirmis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hos gelmis sefalar getirmis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iset » mustafa uslu » frikigin cift vurusa donusmesi » porshe gibi tasarlanmis elektrikli ev aletleri » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » cinayet isledikten sonra duvara yazi yazmak » deniz fenerini unutmayin » yaran ogrenci isleri diyaloglari » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » doomsday » time to burn » satisa cikarilan ulke » 457 ytl 63 kurus » iskur bana is bul » bionic commando rearmed » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk olmadigini anlayinca hippi olan turk irkcisi » bluevelve » don kisot » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » mac bitti hala gol yiyoruz » sesleri gormek » muhalif oldugu icin silik olan yazar » imper » sevgili deyince yazarlarin yumusamasi » kaybetmek esraridir olmanin » bugun benim dogum gunum » cehennemde gerekli malzemeler » kurt soykirimi » tetikci » x dogumlu olmak