hos geldin laggn 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. koyden geldin mal ola hos geldin bayram ola
  2. aa sen mi geldin
  3. bir hos geldin yok mu
  4. hos geldin
  5. geldin mi
  6. sen mi geldin
  7. geldin
  8. hos geldin ramazan
  9. hos geldin bes gittin
  10. hos geldin kadinim

© 2008 - uludağ sözlük

hos geldin laggn başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hos geldin laggn ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hos geldin laggn nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aydin karabulut » ramenskoye » caylakliga derin manalar yuklemeye calismak » amin oglu behcet » aslan » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » mulkiye » kuku bekcisi » gulhan sen » cupcake » kan uykusu » eksi sozluk teki reklam nickli yazar » glam metal » deniz feneri dernegi davasi » gazman in osuruk bocegi tarafindan isirilmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » her an kapitalizm yikilacak diye bekleyen ebleh » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » hicbir 14 subat a sevgiliyle girememek » ukrayna » yildirim demiroren » cirkin oldugunu kabul eden kiz » kardes turkuler » beyaz etli prens » kurt milliyetciliginin solculuk sanilmasi » blitzkrieg » burada allah yok peygamber de tatilde » bir sifat olarak kazim » iyi geceler sozluk ben yatiyorum » sozluk yazarlarindan aforizmalar » rs4 rtr 3 evo