hortlamazlar merak etmeyin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. merak etmeyin herkese yetecek kadar kontorumuz var
  2. merak etmiyorsan merak edilmezsin
  3. yavsaklik etmeyin lan
  4. kiz var kufur etmeyin aq
  5. kavga etmeyin
  6. yapmayin etmeyin
  7. ben ettim siz etmeyin agalar
  8. ulkeyi bolmeyin akp ye ses etmeyin
  9. kendi aranizda dua etmeyin
  10. beni kategorize etmeyin

© 2008 - uludağ sözlük

hortlamazlar merak etmeyin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hortlamazlar merak etmeyin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hortlamazlar merak etmeyin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu ne perhiz bu ne lahana tursusu » kars » bizim tikky bizden kacar onunu orter ardini acar » birebir sozluk » sualtu housing » kalpsiz adam » sapthuran » itu sozluk » piti » pentagon » diyaliz » elazig da kupe ve piercing ile dolasmak » summoning » ugur dundar » samandag » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ismail turut » laikligi hayat tarzi zannetmek » correcto » yolda kocasindan dayak yiyen kara figur » bir varmis bir yokmus » oylesine insan olmak » lindsay lohan » yaran ruyalar » devrimci turkiye » yaran facebook gruplari » dogubayazit » kollama » alvin ailey » kotu kalpli ceyar » vanilya