hops islak mendil 


kapat
  1. fox tv de haftaiçi sabahları siz mutlu lerzan mutlu ve su gibi programlarının ana sponsoru. dobra dobra yı kaçırmamış olsaydım ona da sponsor olmuş mu diye bakacaktım olmadı.
    #3399435 (doctrine, 15.05.2008 10:20)
  2. sırf kokusu yüzünden, üstündeki bebek resmine aldırmadan, düzenlı satın alıp kullanılan islak bebek havlusu.
    #3874334 (fightordie die, 26.08.2008 19:16)

© 2008 - uludağ sözlük

hops islak mendil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hops islak mendil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hops islak mendil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» umit aktan » insaat muhendisligi binasinin cokmesi » gunun sozu » dunya kadar malin olacagina findik kadar » super mario nun cocuklarina isim onerileri » gokhan zan » nickaltima entry girildi mi diye killanan yazar » cok konusan kadin » halit akcatepe » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » esat edin » taraf tan genelkurmaya sekiz soru » windows u turkler yapsaydi olabilecekler » yaran yanlis anlasilmalar » there will be blood » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » adam brody » yazarlarin hepsi kadin olsa acilacak basliklar » sozlukte pazartesi sabahi » uzun boylu bayanlar » abgeschopftes » mehmet kurdoglu » uludag sozlukteki kizillar » trakya universitesi » ahmet altan » uzak » ahbap cavus iliskisi » kurtlerin hizla cogalip istila etme cabasi » itirazim var » ahmed i dai » ahmet yildiz