honoluludan kop gel duz git 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hono lulu

© 2008 - uludağ sözlük

honoluludan kop gel duz git başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. honoluludan kop gel duz git ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu honoluludan kop gel duz git nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeni alinan pc yi cokertmek » bilgi yoksunlugundan kaynaklanan arguman » tanimadigin kizi msn e eklemek » nemfomani » hak ve esitlik partisi » canima kadar » esekcilik » tum sozluk across the universe izliyoruz zirvesi » dunyanin en mutevazi adami » cok eski sevgilinin aramasi » baslik silindigi icin silinen entry » bakireler ulkesi » kolay mi kurtulmak tanrinin cehenneminden » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » roll over beethoven » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rahmetli ozal i unutamamak » hexenkessel » fake you » silence is golden » ask susturur » gazman in osuruk bocegi tarafindan isirilmasi » ilkokul hayati boyunca ismiyle dalga gecilen cocuk » kaygisizlar » ok sitesindeki sorulari cevaplayan doktor » umit davala » secret heart » ask bekletir » albert finney » guillermo ochoa » halusinasyon