homofobik insanda gizli es cinsellik vardir 

kapat
  1. az önce yaptığım naçizane tespit. bir insan bu derecede korktuğuna göre bir şeyden, bu bilinçaltında olan, gizli eşcinselliği gizleme dürtüsü olmalı. buna şiddetle karşı çıkarak, kendi eşcinsel oluşunu kamufle etme. belki de, içindeki eşcinsel dürtüleri kabul edememe. yazık lan aslında.
    #1655103 (thedewil, 17.05.2007 20:11)
  2. (bkz: hepimiz cansu yuz hepimiz ibneyiz)
    #1655143 (faun, 17.05.2007 20:21 ~ 20:22)
  3. hemen bir diyalogla pekiştirelim;
    -- makattan diyaloglar serisi sahne 3 ün 5 i --

- selam abi
    + selam canımın içi
    - neşelisin abi hayırdır
    + öyle ya vergi iadesini aldım iş yerinden
    - ha gözün aydın abi
    + saol canım
    - abi neşeli dedim ya aklıma ne geldi
    + söyle yavrucum
    - abi aslında gay ingilizce neşeli demekmiş yani...
    + ulan sen bana topmu diyon ipne , kendine gel
    - bak abi yanlış anlama homofobik insanda gizli escinsellik vardir diyorum
    + siktir git lan alem olmuşsun sen takılma internete kahveye gel sen
    - ya bak abi şöyle , ğögüs kıllarımı aldırdım nasıl olmuş abi ?
    + yavrum bu ne böyle , ay parçası gibi , yirim ulan seni , akşama işin var mıydı ?

edit: örnek diyalogtur.
    #1655146 (altobelli, 17.05.2007 20:22)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

homofobik insanda gizli es cinsellik vardir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. homofobik insanda gizli es cinsellik vardir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu homofobik insanda gizli es cinsellik vardir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about homofobik insanda gizli es cinsellik vardir. Copyrights of the articles are belong to their authors.