homeros odulu 

kapat
  1. Troia antik kenti ile Anadolu kültürünün tanıtımına, aynı zamanda dünya barışına katkıda bulunan, edebiyat, plastik sanatlar ve diğer sanat dalları ile bilimsel alanlarda ürün ortaya koyan kişilere değer görülen ödül.
    #2125111 (dalton ana, 13.08.2007 16:29)

© 2008 - uludağ sözlük

homeros odulu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. homeros odulu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu homeros odulu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sinemde bir tutusmus yanmis ocag olaydi » polisle catismak » cogu gitti azi kaldi » melissa boyner » bulent ortacgil in light albumu » uludag sozluk teki galatasaray cetesi » pgm301 » kloroasetofenon » selcuk » taraf » sozluk yancilari » 208 67 220 220 » susuz » bir erkegin isminin oytunc olmasi » huzunlu zamanlarda fotograf cektirmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » haktan akdogan » cagla kubat » sen ver goril abi istanbul da yasiyorsunuz » 1 agustos 2008 konya da ogrenci yurdunun cokmesi » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » cigdem » yom kippur » pasifize etmek » sefa sirmen » joyeux noel » kahverengi kusak » masumiyet muzesi » unutulmayan dizi replikleri » ben hep kendime cikan bir yokustum » pkk li buldun mu keseceksin