homeroglan 

kapat
  1. Yazar olduğum takdirde sözlükte girilen her entry başına entry sahibine 1 kuruş ödeme yaptıracağım...
    Yazar olduğum gün yazarlık bekliyan tüm çaylaklara destek olacağım...
    Yazarların sesi olacağım...
    Temiz yazarlık...
    Temiz sözlük...
    Homeroglan geliyor...
    (homeroglan, 14.07.2007 12:35)
  2. dördüncü nesil hoşgelmiş yazar.
    vaatlerini yerine getirir umarız.
    (yasakani, 15.07.2007 18:34)
  3. (bkz: yaratıcı nickler)
    (ELeCTrO, 15.07.2007 18:44)
  4. urfali babi'nin bir türküsüdür. sözleri ise:

homeroglanin aman allah
    hünerleri aman allah
    sasirtti yazarlari
    vay vay
    geliyor homer eyvah
    aman homeroglan
    yandim homeroglan
    ....

mesela yani zwht
    (mulayim, 28.10.2007 10:06)
  5. (bkz: homer simpson)
    (KIZILMASKE, 15.11.2007 16:20)
  6. düzeyli ve alçakgönüllü bulduğum,tartışma uslubunu sevdiğim sakin yazar.
    (alkinza, 22.11.2007 23:46)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» turbanli plaj voleybolcusu » what a feeling » pierre joseph proudhon » james joyce » tom waits » pismis kelle » 90 larda ilkokul kokusu » converse e conserve diyen zihniyet » banana joe » dumlupinar denizaltisi » instiutional man » 402 numarali sinif » japonlarin kukularinin orman gibi olmasi » cv ye uludag sozluk yazari yazmak » degirmenler » 01 ucu olan var mi » sivas in tarihi eserleri » toefl ibt » yildirim » politika dergisi » durmadan sik sik diye lafa giren eski sevgili » cumhuriyet halk partisi » domates » grace park » her seyin caresi olarak interneti gormek » spread your wings » abdullatif senerin parti kurmamasi » galata kulesi » trt a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa