homeless 

kapat
  1. berdus olarak adlandırılan insanlara söylenen ingilizce kelime
    #135224 (dopdop, 27.03.2006 20:53)
  2. (bkz: homesick)
    #1114197 (hendrix, 06.01.2007 13:59)
  3. (bkz: homelessness)
    #1114251 (witch, 06.01.2007 14:14)
  4. freud' un füg teoreminden hareketle, travmatik bir olay geçirip acı hatıraları unutmaya çalışan kişi grubuna girebilendir.
    #1213122 (abberline, 27.01.2007 00:12)
  5. new york ta bolca bulunan evsiz insanlar.
    #2456811 (cemmm, 11.10.2007 14:21)
  6. beyaz saray' ın banklarında bile yattığı görülen, evsizler. amerikan rüyasının öteki yüzü.
    #2456826 (dalton ana, 11.10.2007 14:25)
  7. south parkın bir bölümünde şehiri basan insanlar
    (bkz: spare some change)
    #2456849 (batis, 11.10.2007 14:32)
  8. kıçlarını kaldırıp, bişeyin ucundan tutsalar adam yerine konabilirler. öyle koala gibi hayat sürerlerse, herşey müstehak. (başlık ingilizce olmasından mütevellit abd'kileri kastedilmiştir.)
    #2614714 (ogasi, 21.11.2007 18:43)
  9. yakinda iclerine dahil olunacak grup.

(bkz: will code for food)
    (bkz: free hug)
    #2614724 (revolter00, 21.11.2007 18:46)
  10. en kudretli sithlerin bile karşısına çıkıp:

- spare some credits? diyebilecek cesarette olanları vardır.

lightsaberıma elimi sürmedim bile, ufak! bir force lightning yetti deyyusa.

(bkz: kotor)
    #2614760 (paradigma, 21.11.2007 18:53)
  11. (bkz: gülenay)
    #2615159 (Aci Biber, 21.11.2007 20:10)
  12. skitimin yalancı düzenbazları. bitik, tükenmiş efendime söyleyeyim hayattan beklentisi kalmamışmışmuşşmiş. amma üçü beşi denk getirince otun göbeene vurmayı bilirsin keraneci.

en nezih meydanlarda kartonun üzerine homeless yazıp diz çöküp kartonu da kafaya geçirmek. yapıp yapabildiğin en süpersonik iş bu he mi? yalancı pezevenk.

bu kavramları karıştırıyollar bence yaa. bak ben sana gerçek bir homeless nasıl olur kenimce acık izah edeyim elim yettiğince.

tarz olmaz bi kere. saçı sakalı birbirine girer ama düzgün girmez. böyle bakınca tiskinmen gerek. insan doğası, insan yağı, insan fizyolojisi bakınca tiksinmiyosan o homeless değildir.

sonra gerçek bir homeless diğer insanların yüzüne boş boş bakmaz. bunlar boş boş bakınca insan şey sanıyo bazen,

vay be belkide çok ulvi bir adam bu. kimbilir ne sıkıntısı var. ne de manalı manalı bakıyo. aslında onlar her şeye vakıf ben bir hiçim, lan al al homeless al bütün paramı al bu da kartımın şifresi hepsi senin olsun. paltomu da al al çekinme, atkımı al sümüklü biraz dur şu suyla iki çitiliyim de temiz temiz giy. heeh mis gibi oldu. evet aynen bunu düşünüyo insan.

hayır efendim gerçek bir homeless sahtekarca gülümser, bildiğin bir eziktir. 'herşeyimi kaybetmişim daha neden güleyim' demez yani, zaten homlıs olmadan önce bunu bir türlü diyemediği için yani üçün beşin peşine düştüğü ufak hesaplar yaptığı için kurnazlık ettiği için homlıs olmuştur. yoksa beceremeyeceğini anlayıp pes etmişlik değildir yani. hep bir yırtma telaşı vardır fakat bildiğin yapamaz bunu, gerçek bir homlıs sahtekar gülümser belki kadnırırım da üç beş bişi alırım karnımı doyururum der. heh işte ne dermiş? karnımı doyurrum dermiş..

evet karnını doyurmayı düşünür. şarap parası, ot, marüyanna falan olayı yoktur yani. şunu deme lüksü yoktur 'ben bu hayatın anasını skerdim ya işte olmadı olamadı olamayordu' yek yaa.. yabancı melmeketlerde gerçek homlıslar gider paşalar gibi hükümetinin sağladığı dinlenme tesislerinde hayatını idame ettirir. keyif alır bundan. ehehe ne kadar şanslıyım diye düşünür. bizim memlekette de köpüaltı falan işte

sözün özü gerçek bir homlıs hayatta tutnmayı istemişse de başaramaz ne kadar çok istemişse de başaramamıştır. homlıslık bir seçim değildir. belli sebeplerden ötürü bir olageliştir. geri kalanların alayı pozırdır şerefsizlerin.
    #3647140 (or something, 10.07.2008 18:17)
  13. homeless lar çaresizlikten sokakta kalmamışlardır aksine sokakta yaşam bizzat onların kişisel tercihleridir. adamlar " oooooohh ipimle kuşağım sikimle taşağım " insanıdır .
    #3651818 (keskin sirke, 11.07.2008 20:25)

© 2008 - uludağ sözlük

homeless başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. homeless ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu homeless nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» issiz » at arpayi atin onune yesin dehleyi dehleyi » satis ve pazarlama departmani » 27 agustos 2008 steaua bukres galatasaray maci » aksam bize gel de ders calisalim » yurt disinda turklere sorulan absurt sorular » uzayli » prim yapmak » otoyol ve koprulerin ozellestirmesi » it a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games