homar orn eyjolfsson 

kapat
  1. west ham united ve bayern munih in peşinde olduğu 18 yaşındaki gelecek vadeden izlandalı stoper.
    #3635892 (notrinova, 08.07.2008 09:54)
  2. (bkz: hem izlandalı olup hem de gelecek vaad etmek)
    #3636922 (icimizdeki irlandali, 08.07.2008 14:45)

© 2008 - uludağ sözlük

homar orn eyjolfsson başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. homar orn eyjolfsson ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu homar orn eyjolfsson nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hard sun » mottoman » ingilizce bilmeyen bilgisayar hocasi modeli » blindness » uds » diyaliz » iyi kalpli olmak » cumhuriyet » altinyemis » seks sinemasinin esrari » jelena jankovic » annene babana aciyorum evladim » jolly joker balans » rename » mevsimsiz kar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ulmer munster » radyo sol » kuzey kibris turk cumhuriyeti » sokrates in olumu » dis hekimlerinin onerdigi dis macunu » grup seks yaparken ufak cocuga yakanmak » creed » challenger » ramak kalmisti » porfirio diaz » subay » dayak yemeden once aglamak » gondar » ayar ugruna sinekten yag cikarmak caizdir » zall asana zall asana mendilini