hollywood swinging 

kapat
  1. kool and the gang'in 1973 çıkışlı şahane ötesi, fıkır fıkır parçası. be cool filminde ve gta san andreas oyununda soundtrack olarak kullanılmıştır. sözleri;

Hey, hey, hey
    What ya got to say
    Hey, hey, hey
    What ya got to say

Hollywoooooooood
    Hollywood swinging

Hollywoooooooood
    Hollywood swinging

I remember
    Not too long ago
    I went to a theatre
    And I saw the Kool and The Gang show
    I always wanted
    To fit into a band
    To sing my songs
    And become a bad piano playing man

So here I am
    In this Hollywood city
    The city of the stars
    Movies, women and cars
    Well I guess I
    I guess I
    Star

Hollywood swinging
    Hollywood swinging
    Hollywood swinging
    Hollywood swinging
    #3027013 (cemmm, 18.02.2008 23:09)
  2. insanin içine saci sakalı koyverip ispanyol paça pantolon giyip üstüne yelken yaka -yakalar dik olacak- desenli gömlek giyme isteği doguran parça.

http://www.youtube.com/watch?v=1D67xEhOLJs +
    #3027050 (mulayim, 18.02.2008 23:15)

© 2008 - uludağ sözlük

hollywood swinging başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hollywood swinging ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hollywood swinging nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» op beni ricep yi beni ricep » uretim cini » baslik entry ve nick uyumu » halk anayasasi » vodka burn » ehl i beyt » ferhat oztorun » como estais amigos » terazi burcu erkegi » kerpic kerpic ustune kurdum binayi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games