hollywood sasirt ulan bizi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sasirt bizi fenerbahce
  2. siz bizi ne zaman yeneceksiniz ulan
  3. sen beni sasirt abi
  4. recep ulan tayyip ulan alayina gider ulan
  5. siyah ulan beyaz ulan alayina carsi ulan
  6. beyaz ulan siyah ulan besiktask ulan
  7. ulan akrep kendini sokan ulan cingirakli yilan
  8. siyah ulan beyaz ulan
  9. beyaz ulan siyah ulan
  10. hollywood

© 2008 - uludağ sözlük

hollywood sasirt ulan bizi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hollywood sasirt ulan bizi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hollywood sasirt ulan bizi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» parlak kukurt » sahibinden com » daginik kafa » vildan atasever » dave gahan » sabun » humanist » black metal » ortama akmak » mancesterizm a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games