hod diyaloglari 

kapat
  1. sıkça kullanılan kelimelerin ilk hecesinin 'hod' olmasıyla vuku bulan diyaloglardır.
    örnek olarak tartışma esnasındaki bir çiftin diyaloglarına kulak kabartalım;

+ala ala hodan mı aldın?
    -orijinal bir hediye hoşuna gider diye düşünmüştüm.
    herkes çiçek alır, ben bitki alayım dedim.
    +hodbehot davranıyorsun. laf arasında hissettirmeden sorsan bitki yerine çiçek isteyebileceğimi anlardın.
    -aldığıma alacağıma pişman ettin. bu tavrına düpedüz hodbinlik denir.
    +sensin hodbin!
    -hadi ordan hodkam!
    +ne? attın bu kelimeyi. dağarcık değil tepecik var kelime haznende.
    -hodpesent.
    +...ühü..ühü.
    -hodri meydan! ağlayacağına zengin dağarcığınla cevap verde şenlenelim.
    +... (gözyaşlarını siler, yere odaklanmış gözlerini acımasız erkeğinin gözlerine diker)
    - ? (acımasız erkek merakla ağzından dökülecek kelimeleri bekliyordur...ancak yanılıyordur. kelimeler değil tek bir kelime dökülür kızın dudaklarından ve bir demet çiçek nice çifti barıştırmışken bu kez bir bitki sevenleri ayırır.
    cevabı kısa ve özdür kızın...
    +hödük!
    #1446626 (ArsMagna, 24.03.2007 00:49 ~ 00:51)
  2. eski adı hod olan artvin merkeze bağlı yukarımaden köyünde geçmesi muhtemel ve muhteşem şiveli diyaloglardır.'-ola bibimoğli nayediyersun? -eydur ey tayoğli sen nayediyersun, biza teref naya gelmiyersuz?-galıroh nesibisa atın ayahlarınu bi nalladamadum, nallatturem de gelah , çil çocoği gorah bovmişlarmi bahah.'meali;'-naber kuzen?-iyidir be kuzen senden? , hiç uğramıyosun.-arabayı servisten çıkaramadık bi türlü haftasonu umarım geliriz canavarlar büyüdü mü özledik kerataları.' şeklindedir.
    #1591680 (sıpa, 30.04.2007 22:09)

© 2008 - uludağ sözlük

hod diyaloglari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hod diyaloglari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hod diyaloglari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anti din ekibi » oha dedirten gol videolari » tanimadigi birine yalan soyleyen utanmaz kiz » emegi gecen herkese tesekkurler » sefa sirmen » toshiba » osman pamukoglu » while my guitar gently weeps » starbucks » unplugged in new york » oneqeno » kisa boylu kizlar » kurdish rebels » sifreyi kullanici adi yerine yazmak » kurtlerin sorun oldugunu zannetmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sekura » lumpen rap » ekmek yemeden doymamak » ilkokulun vazgecilmezleri » delirememenin delirten uyuzlugu » katy perry » istifa konusmasi » korkusuz » gretsch » kaybetmek » melankoli » deli » son bahar » durex elite » rising sun over europe